Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva licna nesuglasica? Madjarska, mnogi francuski europarlamentarci itd su ruske kuje unutar EU.
Možete vi pričat o njemu šta hoćete, čovjek nije rusofil, već je hungarofil. Štiti interese svoje države i gleda šta je najbolje za nju. Svi ovdje na komentarima nešto glume, a čisto sumnjam da bi se odrekli jednog jedinog centa da smo u EU i da nam narede da moramo dat svoj novac nekoj tamo Ukrajini. Lik otvoreno gleda samo mađarske interese i to je kao problem, a nije problem nacizam u Ukrajini i iživljavanje nad civilima Palestine.
Pati covjek za velikom Madjarskom kao i kolega mu sa jugoistoka.
1. Madjarske interese prvenstveno stiti Orban. 2. Ako cemo objektivno, ne treba biti previse pametan da bi se shvatilo ko profitira a ko gubi zbog rata u Ukrajini.
Puno jednostavnije bi se mogao riješiti problem zapada (NATO) i Rusije, da se oni dogovore i unište svo dalekometno oružje koje im predstavlja navodnu perijetnju i sav svijet bi bio mirniji i sretniji.Ovako samo slabiji stradavaju i pate zbog njihovih globalnih ciljeva dominacije i uspostave zona uticaja među kojima je i BiH.
Ovaj poklonik njemacke ideologije i brkice iz cetrdesetih ima najveci problem sa samim sobom. Spodoba je psihijatrijski slucaj i trebao bi pod hitno biti zatvoren u psihijatrijsku instituciji i to dozivotno!!!!
Zasto bi slali pomoc Ukraini? Za 2 godine rata je manje vojnika u ratu poginulo nego civil u Palestini za mjesec dana. Sigurno da Orbanov cilj nije redistribucija novca u Palestinu, ali svakako da stane u kraj zapadnom lobiranju koji u jednu ruku glume protektore zrtve - Ukraine, a u drugu pruzaju podrski agresorima - Izraelu.
Sramno je sta se radi u svijetu kojem mi kao trebamo da naginjemo, a na papiru i statisticki gledano je Izrael neuporedivo veci agresor nego Rusija, o Americi da ne govorimo zbog koje svi zijanili gdje god su krocili.
Ne mogu i ne smiju se stvari jednostrano posmatrati, to nije osobina edukovane osobe - a bas takvim se predstavljaju ljudi koji na zapadu slijepo odbacuju sve tudje i upiru prst u njih bez da poznaju njihove stavove, kulturu i jezik stavljajuci ih u zapadnjacki kontekst sto je samo po sebi paradoks.
Možda Orban ne voli cioniste, tu je sličan meni
E jesmo svi ispali papci
🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺 protiv cionista!!!! Tata Putin!!!
Nacionalisticki Proljev ..
Pa novac naravno, uvijek je novac u pitanju…
Kakav problem svi imamo sa Klickom Zelenkom? Pojede nam milijarde i milijarde, zavalio je svoj narod da bi sa nasim milijardama sebi i jaranima kuce po Kaliforniji gradio. A poslije cemo svi Evropljni americki robovi biti...
jebao vas vise cionista zelenski
Madzari su najpoganija rasa u Svjetu, da im EU nije pomogla nebi znali dalje od paprikaša . Treba ih izbacit iz EU i stavit pod izolaciju , kako možeš bitbdobar kad ti je vučić , putin i dodik saveznik . Koruptno krme nakro para i misli da se može kurcit. neće dugo
Neo nsacuisti
Mađarska je prije ulaska u EU izgledala toliko jadno i očajno. Na sve strane sirotinja,ceste pune rupa kao da je ratno stanje. Dobili milijarde pomoći od EU,izgradili autoputeve,ostalu infrastrukturu,fudbalske stadione itd. A sad se kofrči protiv te EU. Orban je jedna obična komunjara.
Kada patuljak koristi EU leđa i time zayebava jednu Ukrajinu koja bi ih po svemu mogla pregaziti ko plitak potok.