Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spasavaj se ko može. Koja komedija od nazovi supersile? Bili su druga sila na svijetu, pa druga u Ukrajini,sada su druga u Rusiji.
Sve je to tako al ne daj Boze da onome naumpadne nuklearno oruzjea pod sloganom, " kad nama nije dobro nek nebude nikome" , ode jarane pola evrope
Rusi pomazu iran u borbi protiv izraela, a iran pomaze rusiju protiv ukraine a mi na balkanu sanjamo Kako su Nam Mozda turci ili iranci dobri u borbi protiv srba ,a srbe podrzava rusija.A turrska prodaje najmodernije oruzje srbima a nama prodaju najbolje baklave I doner kebab. Cudan je osjecaj kad si lud zbunjen I normalan
Kako komsijama vise nije jasno da ovo nije 43 i crvena armija u cijem sastavu je bilo skoro pola zena a pomoc dolazila od Amera i saveznika, ovo su eurokrem ratnici dignuti iz skolskih klupa i studija. sto brane Kursk.
kako god ko gledo van stvarnosti ,on je vjera on je catnja i slivnik, onog sto se zove covjecanstvo nema spasa vise za sve ,zadnji vakti vremena nesta casti ,samo drevna jaruga i sto celere svijeta guta
Jadna mladost gine sa svih strana zbog interesa multimilijardera
USA baba sto se tice vojske . Sve rade ciljano i planiraju godinama unaprijed.
Svi trenutni događaji u svijetu imaju za cilj jedno a to je nametnuti običnom čovjeku razmišljanje koje će ga spremiti da lakše prihvati reinkarnaciju ideologije koja je dovela do 2.sv rata, ubrzo (10 20 godina) Evropom će vladati eksremna desnica a diskriminacija i deportacije će bit negi od dogaćaja koji će ponovo postati normalni u svijetu. Čudno je kako se historija se ponavlja.
oni UK su baš očajnički, poslali 2000 ljudi u sigurnu smrt
rusi su sazareli da "ukinu" Vladimira, valjda su svjesni da je dosta tretiranja stanovništva kao topovsko meso zbog njegovih bolesnih ambicija
Rusi su pred padom kao u Septembru 1942, u Staljingradu....
Gdje su sada komsije sa Z znakovima i otvorenom podrskom agresiji Rusije na nezavisnu Ukrajinu?
ameri jedina supersila,ovaj papirni medvjed smjesan
Voljeli Amere ili ne mora se priznat da su tate u svijetu sto se tice naoruzanja
Ukrajina i Izrael su samo dva lica iste propagande sve je to jedna velika javna farsa. Sada, dobro razmislite koliko želite vjerovati informacijama koje su maksimalno filtrirane kako bi služile njihovom lažnom narativu.
Ukrajina i Izrael su samo dva lica iste propagande - sve je to jedna velika javna farsa.*
Hoće parkirati tenkove u Berlinu ahahaha
Zašto Bjelorusi ne pomognu ;)
Mogu Ukrainci Moskvu zauzeti ali vam neće i dalje vjerovat klixu.Nije ni čudo što ih vučić prevari svaki put na istu foru " zapadne obavještajne službe su to organizovale".Sad će im zlo učiniti s kopanjem litiuma , na istu foru, samo se nadam da zagađenje neće doći do susjednih zemalja.
Sad ce Rusi izbiti na Dunav... Sto im nase istocne komsije ne priteknu u pomoc?
Iz ugla zapadnih medija
Istočni mediji su poznati po objektivnosti, profesionalnosti... posebno ruski i sjevernokorejski