Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijemci traže jednostavne odgovore za komplikovane probleme i izazove - to ne ide naravno. Bacili se u iluzije koje im desničari i fašisti pričaju ali sve bez ikakve bez osnove i sto ne vodi ničemu. Lakše je pljucati na strance umjesto da se problemi uoče i da se rukavi zavrnu...ha ja!
"Odlična" analiza koja nema dodira sa stvarnošću. Inžinjeri i doktori koji prave probleme su glavni da ne kažem jedini razlog.
Palamudite, spremamo se ovdje za EURO 2024, Minhen vec gori, ne mozes proc gradom od guzve.
Vraćam se majci u Bosnu
Isto kako je pobijedila u Franizozemskoj ili Nizozemskoj. Razlog svi znamo, mogli ste ga gledati nedavno
sta smo propustili pogledati ?
Kako nece dobiti desnica kad se danas u svijetu govori samo jezikom oruzja.
6,75% trokutnjaka Čapljina-Posušje-Prozor obožava ovakve tekstove..
TikTok i online propaganda među mladima između ostalog.
Kaže Weber da su "gubitnici građanske stranke". Znači li to da su za ove pobjedničke glasali "negrađani"?! Koja diskriminacija! Sramota! Nadalje, jedino desnica trenutno u DE govori istinu o stanju u toj državi, a do kojeg su doveli ministar za privredu iz stranke Zelenih, inače pisac dječijih knjiga po zanimanju 😂, i još niz bisera zelene tranzicije i sl.
Balkanizacija njemačke politike je u punom jeku. Stvari koje smo mi izmislili a njima bile nepoznate, se osvajaju političku scenu: preletači, nazivanje stranke po vlastitom imenu, pojava bezbroj malih stranaka, krađa glasova, radikalizam, ovorena korupcija, ...
Ne da se nekima da budu mirni. Bit će opet zapadna i istočna.
Jesu li ovi zeleni muslimani?
Jesu, to su oni što su te napravili...
Odoše naše nekretnine još 50%!!! Q🐀c ćeš kupiti stan od plate!!!🫣😱
Radikalni desni Čovićevi botovi izigravaju glasače ljevičsrske Trojke na ovom portalu.
Raduju se AFD u a onda dođe pa mi hvali Njivu i Fortu, zašto??? Jer znaju da što slabiji bošnjaci , to veće šanse za njih. Zbog toga u Oktobru glasam za najradikalniji bošnjačku partiju.
Pa mi Bošnjaci smo najslabiji i postali kad su nas vodile "snažne patriotske stranke"... ti su nas ojadili da se ne mozemo oporaviti ni u narednih 100 godina
Sad ce nasa dijaspora opet u Bosnu
Oni sa Njemačkim državljanstvom će u Švedsku 😉.