Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znamo prepoznati / sponzorirani clankak / dok se tresu americke berze.
Tamam htjedoh napisati da bi trebali staviti naznaku da je rijec o sponzoriranom clanku.
Tako je to kad imas prijatelje Ruse,a ima tu isto i drugih prijatelja Rusije kao sto je ,Cuba,Sjeverna Koreja,Bjelo Rusija,Sirija,poneke Africke zemljenezna se koja je od koje tigar,mozda se i Srbija priduzi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato sto imaju Amere za vratom, kao i ostale zemlje gdje se oni upeltu.
Čuj imaš Amere za vratom... Preglupo. Evo i UAE ima Amere za vratom plus naftu, pa imaju onakav Dubai... Nafta plus socijalizam je siromašna Venecuela..
svak zna da bi bili najbogatiji da im nije amerika uvela ssnkcije sve moguce
historijat uvodjenja "demokratije" americkih kompanija
Lazni socijalizam, uski krug drugova i drugarica milioneri i milijarderi, a obican narod na bonovima haha
Prosto, Amerika se umiješala.
Pa dok je Bush bio na vlasti trenirali i poslali gardu da ga smjeni. To je odma rat u svim normalnim uslovima. Ne mozes da verujes
Mnogo duga historija izmedzu dvije drzave. Mnogi Madura i Chaveza nazivaju diktatorima medzutim davne 1908 je Amerika pocela sa instaliranjem svojih diktatora koji su naravno u redu . Tesko je shvatiti pravu situaciju bez 100 200 godina analize. Ovo ti oni prikazu kao Izrael-Palestina, kao ovi se brane a lako je mase obmanut naslovnicom. Cika Marfi silji bbc- big bosnian C
Jednostavno mora da imaju neku svoju SDA na vlasti to je recept za propast
Ovaj clanak je dokaz da u BiH ne postoji nezavisno istrazivacko novinarstvo
Venecuela je najveći izvnoznik nafte u Južnoj Americi. Litar goriva je tamo 0.01 euro, čak su razmišljali da ga dijele džaba na pumpama. A probleme su počeli imati kad su prestali biti besplatna pumpa za SAD.
Doći će sve to brzo na naplatu, praviće se računi malo sjevernije, u USA, uzroku svih zala ovoga svijeta!!
Tako sto ih Amerikanci bez ikakvog razloga drze pod sankcijama vec decenijama.
Venecuela je najveći izvnoznik nafte u Južnoj Americi. Litar goriva je tamo 0.01, čak su razmišljali da ga dijele džaba na pumpama. A probleme su počeli imati kad su prestali biti besplatna pumpa za SAD.
Diktatura i korupcija.
Klix i globalna politika, smiješni ste.
Meni je fenomen kako Boš njaci gaje ljubav prema autokratima tipa Maduro, Tito, Erdogan, Putin koji su svoje zemlje odveli u ambis ekonomske i političke propasti, a istovremeno se klanjaju Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj. To ni Freud ne bi moga objasniti.
I u njemačkoj vladaju autokrati samo bolje upakovani u celofan zvan "demokratija i ljudska prava". ZAR se korona tako brzo zaboravila i sve vezano sto se desava u Gazi.
Marfi iskeširo članak
Ne ide nešto amerima po planu posljednjih mjeseci. Vještačka tvorevina i njen finansijski sistem su u kolapsu dok su države koje njihova propaganda naziva propalim daleko stabilnije i sigurnije