Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Bože dragi, ne daj mi da se zatrujem mržnjom."
Ovo samo pokazuje šta nemar radi - da se makar neko sjetio nakon kupovine da rastavi samo jedan ništa se od ovoga ne bi desilo. Ipak je to ozbiljna vojska od preko 100.000 pripadnika...
Zasto da rastavljaju???Nije do hardvera....do softvera je....Sta dibijas rastavljanjem???
@Maldives, jesi li uopste procitao? Pise da je mala vjerovatnoca da je baterija eksplodirala, sto znaci da je bio eksploziv unutra.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znači kontrolirali su im sve komunikacije do sada, znali su im tačan položaj preko GPS svakog od njih. I na kraju odluče da ih raznesu. Izrael je barem jedan nivo iznad svih svojih neprijatelja. I vjerovatno je odluka tipa: Kupi te pagere, da se uštedi, dovela do ovoga. Amaterizam. A Hezbollah je bio kao opasan. Isto kao i Iran.
Izrael je jedan nivo iznad svih svojih neprijatelja. Svidilo se to kome ili ne. I najbolja stvar koju bi mogli uraditi je da počnu učiti i učiti od Izraela. Svi protesti, demonstracije, lajkanje po internetu, mahanje zastavama....nema fajde od toga.
Sigurno ih vise nece koristiti !
Treba se Hezbollah vratiti na golubove pismonoše. Ali i tu će im ovi spucati čarlamu. Ne možeš ti protiv neprijatelja koji je svugdje i nigdje.
Ovako se moze desiti i sa mobitelom sto imamo..
Naravno da se modifikacija desila u lancu snadbjevanja.
Baterija može da se zapali ali ne tako odjednom eksplodira...prvo mora neko vreme da se jako ugreje što bi se osetilo.....Ovo je eksploziv
Ništa ovo neće oslabiti Hezbollah. Prolazili su i kroz gore i samo poslije toga unapređivali i usavršavali dok nisu došli do ovakve sile na koju se naklatili cionisti iz straha.
Nisu znali da ga koriste, uputstvo za upotrebu bilo na hebrejskom
Al ih satraše genijalci. Ovo je vrh.
Iranska donacija
Ovo su bili pageri za ne-ISR trziste. Sta mislite kakve su ostale stvari za ne-ISR trziste, recimo pelc
Isus Krist, spasitelj svijeta, je rekao sljedeće riječi: Vi se klanjate onome što ne poznate, a mi se klanjamo onome što poznamo jer spasenje dolazi od Židova (Iv 4:22). Blagoslov i spasenje svim narodima dolazi kroz Izrael.
Laz i obmana
i onda ga razapnu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)