Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekla je "jurišno oružje", a ne poluautomatsko. To obuhvata sve vrste oružja sa dugom cijevi, bez obzira je li poluautomatsko ili automatsko. Čak i tandžare. Ne obuhvata sačmarice jer se one ne koriste u ratu, bar ne u većem obimu.
Nikome nece biti dozvoljeno poluautomatsko oruzje, svi ce imati automatsko oruzje
Ova je vec izgubila izbore.
oderala dekicu na debati ko beba zvecku
toliko je izgubila izbore i nepopularna da dekica vise ne smije na debatu prijatno iznenadjenje u USA
Ova ne zna jel došla ili je pošla. Skolski primjer tipa situacije tipa zvoni ti fiksni telefon, vec razgovaras sa sefom na mobitel, neprestano dolaze notifikacije novih mailova i pored tebe stoji kolega kojem trebas odmah pomoci. Ne znas gdje bi se okrenuo i sta uradio. E to je Ćamila.
Neće valjda tandžare nabavljati
Eh Ćemila Ćemila... Ko te ne zna skupo..... Papa je dobro reko glasačima, birajte manje zlo, ali pitanje je, ko je to....
Džabe krečite, gospođa Skamala ide u istoriju kao najgori VP ikad.
Ova sigurno pobjeđuje na izborima šta god podržavala, pričala i obećavala.
Valjda automatsko,poluautomatsko je dozvoljeno i kod nas
Pa hoce zena samo automatsko, zalaze se za akcione filmove po cestama....
Pokušaj uvlačenja glasačima južnih država gdje je oružje dio kulture. Da, u pitanju je automatsko naoružanja koje je trenutno zabranjeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)