Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalosno je sto nema pobjednika ko god da bide izabran,,,mracan dan za USA ,,,a volio vih posmatrati kako se raspadaju
trump je kpfer i po,,,ova camila je dva kofera,,,trump ce je pomesti,,,zaustaviti rat u UKr i izraelu,,,pa zapoceti tri na frugom mjestu
Kako ste sa Izraelom ,.... Pali ste svima 50%
Ne slazem se sa svim stavovima gospodin Trumpa ali da imam pravo glasa glasao bih za Donalda.
Takođe, kako bih kaznio Demokrate za ovako idiotske kandidate zadnjih nekoliko izbora. Ne mislim da će sa Trampom doći do smaka svijeta i nestanka SAD-a jer je američka demokratija previše jaka i ukorijenjena. Haris je otišla u "crno" jer joj osim strašenja birača sa Trampom nište više nije preostalo.
Pa sta Trump radi osim sto straši glasace i govori da je great?! Promovira politiku podjela, straha, ucjena, rasizma, laži, mržnje. Stvarno trebas biti čvaka pa biti za njega. A od naših ljudi koji ga simpatisu, ne rade to jer im je drag i dobar, nego jer mrze Ameriku ili jer je dobar sa drugim autokratima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MAGA
Kaze George Galloway, bolje cak i Trump nego Harris koja u ovom mandatu ima 42.000 mrtvih na dusi! Nista nije uradila da to sprijeci, samo je nastavila gdje je senilni zlotvor Biden stap.
Republikanci ovaj put uzimaju sve. I kongres i senat i ustavni sud i bijelu kucu. Zavrsena je i obuka za 38.000 sluzbenika koji ce preuzeti sve resore, kako se ne bi ponovo dogodile blokade. Ćamilu ceka jedan od najvecih poraza
Znači čeka je isto ono kao i hrvate Srednje Bosne, Posavine, Krajine,Tuzlanskog kantona i Bihaćke krajine.
Od losega na losije
Ma dzbaa njoj i pobjeda da bude kada gotov pola kongresa i senata rebublikanci samo ce da sjedi u bijeloj kuci i da gubi bogu dane da ne radi nista :) jer zakoni nece prolaziti i sve sta se donese bit ce blokada...
A kod Trampa nije džaba ili??
@RvatiJesuSrbi44 i kod njega je izgleda dzaba :) neki ga republikanci ne gotive uglavnom ovo vise nije utrka po glasovima nego po ucjenama... Izgleda Trump ce da objavi onu listu pedofila visokih zvanicnika koju su bili na Epstein partijima. Pa se prepali pa svi pucaju glasove ovoj :)))) i jos Elon placa sve koji glasaju za Trump-a. Trenutno se vamo kupuju glasovi, ko fol demokratija :))))
Ljudina