Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Intervju koji nije uživo i to za CNN. Vjerojatno će ga raditi 5 dana i onda pustiti onaj dio koji najbolje izgleda. Ova se baš provaljiva. Ako nisi u stanju stati pred novinare i odgovarati na njihova pitanja uživo onda sigurno nisu u stanju ni voditi svjetsku silu !
Naša Kemala će pobjediti, voli je njena Bosna.
A Bosanci u Americi su za Trampa. Zašto? Jer pripadaju bijeloj radničkoj klasi Amerike koja radi i plaća poreze. I koja je nekad bila baza Demokratske stranke dok je nisu napustili kad su se počeli boriti za svačija prava osim njihovih. I zato su otišli Trampu. Jednostavno, zar ne?