Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle god je moguce priustiti cigarete po relativno niskoj cijeni s obzirom na to koliko stete, dzaba se pisu upozorenja. Kome upozorenja nesto znace nece nikad ni poceti bila ona na kutiji ili ne, a oni kojima ne znace nista, a takva je vecina, pusit ce i dalje dokle god to sebi mogu priustiti.
U kanadi je dozvoljeno u cigarete stavljati raznu kemiju. Cak je dozvoljen i neradioaktivni otpad iz nuklearnih elektrana, koji sluzi kao prezervativ, da se cigareta ne ukvari
Pusaci su najveca ovisna stoka...
Ako se toliko brinu o pušačima sto ne stavi da kutija cigara kosta 100 dolara... Odmah ce ljudi prestat pusit a ne ovako sve lafo se brine o tvom zdravlju pa svake godine dize cijenu u toj mjeri da je tebi dostupno... Ipak drzava uzima 80% cijene... Licemjerni svijet!
Porez na duvan u kanadi je 800-1200%
Ayla upravo je to i sistem danasnjeg ustroja jedne "demon-kratske" drzave u svijetu, gradjani rade za drzavu, malo im je dato konformizma i njima dosta a duzni do kraja zivota, inkom tax je uvedena u Kanadi poslije 1 svj.rata kao privremena mjera, medjutim eto do dan danas...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
štetniji će bit taj print od same cigarete
Ja bez naočara ne mogu pročitat šta na kutiji piše a za ovo bi mi trebo mikroskop , 😉