Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
katar je financje terorizma
Pa Izrael je platio liderima hamasa da otmu ljude, to im je razlog i alibi da ih protjeraju i pobiju ...ako ovi oslobode taoce propada taj plan. Lidere hamasa u Kataru treba pronaci kad sve zavrsi i objesit ih za muda sred trga.
Izrael nece te zarobljenike. Izrael je sam dopustio da Hamasivci napadnu da bi imali razlog za genocid. Ljude na festivalu nije ubio Hamas vec izraelski doseljenici sa ciljem da optuze Hamas. Postoje dokazi za to, ali svijet ne zeli da vidi.
ljudi, gledamo uživo genocid, medijsku cenzuru istine, "silovanje" zdravog uma od strane Izraela,
A ako ih puste, Izrael će stopirati genocid.....vjerujem Izraelu haman k'o i Adolfu
P..ke arapske
Zar netko stvarno misli da će Izrael stati zbog taoca.
Mozda da se podsjetite sta pise u Kur'anu Casnom 37:25? Dok se vi tu prenemazete, krvnici ubijaju ummet, ubijaju djecicu nevinu! Zamislite kako bi svijet reagovao da je u pitanju preko 4000 krcanske djece! Zemlja koja bi to ucinila bila bi sravnjena odmah na pocetku, ne bi se ni dozvolilo da do te cifre dodje! A zamislite ne daj Boze da muslimani zapostave Boziju rijec pa takav zlocin naprave, ne bi ostao ziv musliman na svijetu! Sta radite vi, nazovi islamske zemlje???
Pa uradili su u istočnom timoru (indonezija), ubili 150.000 katolika i svijet je zabolila ona stvar. Nije ovdje riječ o muslimanima, katolicima, židovima ... nego o bogatim i siromašnim, kad bogati ubija siromašnog onda je to samoobrana, kad se siromašni brani onda je to terorizam .
Briga čife za zarobljenike.