Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"36 palestinskih žena i djece zarobljenih u izraelskim zatvorima" - Koja to normalna država drži žene i djecu kao taoce u zatvoru? To samo teroristička država može raditi što Izrael jeste. Ali je ovdje uloga licemjernog zapada najgora. Prozivaju Hamas za terorizam, a isto to radi i Izrael kojem oni daju podršku. S tom razlikom što je Izrael okupirao Palestincima zemlju pa se oni bore protiv okupatora, a ne obrnuto...
Samo tražiti puštanje svih zarobljenika na svim stranama. To znači, nekoliko hiljada Palestinaca za nekoliko stotina Izraelaca.
Ju toki tu mi
Za svaki napad na Gazu jedan zatočenik mrtav, još će se prenositi uživo. Šah mat Hamasa, da vidimo brine li "Izrael" o svojim građanima.
Sah mat...😂 pre ce biti autogol Hamasa