Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga Čejni podržava taj je donji. Za njega su Demokrate govorile još gore stvari nego za Trampa. Sad su odjednom happy jer ih podržava. To samo pokazuje stepen očaja kod Kamale i ekipe. Tramp je idiot, ali Kamala je još veći. Na šta je spala velika Amerika da joj ovo dvoje bude jedini izbor.
Zamisli drzhavu ciju politiku u doba rat u Iraku vode tri chovjeka koji se zovu Bush,Dick i Colin :D
Colina na stranu, ali znam da su Bush, Dick i Rumsfeld bili trio kojeg se svako bojao. Tad Americi nisi smio pisnuti.
Svakako ide čišćenje Republikanaca od ovakvih.
Zamisli republikanka kritikuje svog kandidata i podrzava protivnika. Ima li iko u Bosni da je kritikovao svoju stranku i ljude u njoj i da je u njoj ostao?
Predsjednik Putin podrzava Harisu, sada mi jos nije jasno zasto botovi iz Zrbije,a pod kontrolom Kremlja i dalje daju podrsku Trumpu. Licno dijelim misljenje vecine etnickih skupina u SAD-u da niti jedan od kandidata ne nose nikakvo rjesenje za losu ekonomsko-socijalnu situaciju, a pogotovo ne za svijet ;)
Ovakve izjave daju nadu da ima još normalnih i zdravorazumskih ljudi.
Milijarderi se svađaju ko će da se ugradi u budžet i vojne ugovore za Izrael i Ukrajinu