Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran već dugo vremena (45 godina) ima takve sankcije kakve ni jedna država svijeta ne bi izdržala. Samo jedan "grijeh" imaju: Ne priznaju državu Izrael uspostsvljenu nasilno, i pružaju pomoć onoliko koliko mogu da Palestinci budu slobodni.
A pogled npr iz druge perspektive. Sve arapske zemlje žive u miru i sa Izraelom i Amerikom i Evropom osim gdje je Iran umijesao prste, Jemen, Irak, Sirija, Libanon i Palestina.
Ja, i?
Iran je sila o kojoj se ne priča jer Zapad ne želi da prihvati kao takvu
Jedina nezavisna muslimanska zemlja. Zemlja koja se oslanja na Boga i ne klanja se lažnim kipovima slobode..
Zapad je olicje nemorala I duplih standarda.
Po iz me tim se na svako jevrejsko dijete na svijetu.......RAD OSLOBAĐA!!!!!!!
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
Meni je ovaj sve više sumnjiv! Izrael im ubio jednog od najboljih Komandanta Sulemanija, ubio osoblje direktno u Ambasadi u Siriji, ubio Haniju u sred Teherana, ubili oko 20 najviše rangiranih komandanata Hesbolaha uključujući i vrhovnog Nasralu etc etc a Iran samo prijeti tako da ovo što napadaju više liči na neki vatromet da se opravdaju pred iranskim Narodom
spectrum @ ne KA KI UZPovac
Amer, ne moze bez belaja.
100% u pravu...!
Potpuno si upravu naš Hamenei! Da te Allah cuva
Odrađuje ih Hezbolah. https://t.me/intelslava/67644
isto ko na balkanu
A 'dje si nabr'o nakon lansiranja raketa ? U podrum ?
sto je izrael na bliskom istoku to je srbija na balkanu
Čovjek sve objasnio kao i uvijek. Hvala Iranu na sinoćnjem napadu, strah i paniku su usijali zlotvorima. Baze, vojni aerodromi gađane, 20 modernih F-35 aviona uništeno u bazi Nevatim. Stotine snimaka pokazuje očite udare. Laž je da su sve rakete presretnute, hipersonične balističke rakete je u većini slučajeva nemoguće zaustaviti.
Jucer je bilo 40 aviona hahahaha. Inace Izraelci bi ostavili avione na aerodromu a znaju da rakete dolaze lol
to je jedan od temelja problema samo i vi, kao i zidovi, niste opet objektivni: jer vi finansirate Hamas, vi finansirate Hezbollah i bezbroj teroristickih grupa koje su odgovorne za krvoprolice ne samo u Izraelu nego u mnogim zapadnim zemljama - Ja Izrael ne branim, dapace. Ono sto su uradili u Gazi je nehumano - samo vi ste znali kako ce reagirati i vi ste pustili taj jadni narod da pogine. Prema tome isto ste krivi.
Ljudi finansiraju pokret otpora ...da se zaustavi okupator...sta tu twbi nije jasno ..ako su hamas i Hezbollah teroristi onda je bio i Francuski pokret otpora i partizani
Upravo tako ! Druga je stvar kakav suzivot bi te zemlje izgradile medjusobno, zelja za dominacijom je jaka sa vise strana, ali razliku MIR ILI RAT cine Amerika i Evropski sateliti.