Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja napisao da ce mu sad Putin opet poslati, kao sto je to nedavno uradio, veliko stado k*z* muzara, a ovi, nemre se objaviti jerbo je to govor mrznje radi imenice domace zivotinje cije je mlijeko izuzetno dobro protiv rikavca. To je mene spasilo kad sam bio djete. Al` jbg tako je ovdje, puna sloboda
Svi koji hvale ove sisteme i zivot pod upravom ove dvojice, slobodno neka tamo idu zivjeti. Nije Zapad savrsen, ali ovo je zestoki teror jednog nad ostalima.
Čuj Zapad savršen..pa terorizira te Zapad cijeli život a pojma o tom nemaš..tele jedno
@051 a Kim je merhametli za svoj narod? Bola za jesti nemaju. Koze im šalju. Ako pogledas juznokorejski film odes na robiju. Kako mogu ljudi biti ovako paglu Tito dragi.
Vjerovatno nije ovako rekao.A zamisli da smo citav zivot mislii da su oni zlo a ustvari su ovi naši zapadnjaci.Muslim nisu ni ovi dobri ali u poređenju sa zapadom su anđeli.
krasno fino
Neka ih Mile nauči onu: Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine. Pa da horski pjevaju. Bila bi to simpatična slika.
Samo vam jos Trump nedostaje i onda ste zlatna trojka. Kakvu ni Bosna nema...
Diktatori svih zemalja,ujedinite se!
Nad dva brata oba ratujemo..
Na sta spade jedan Putin.
Zapad je jaci po vecini militaristickih karakteristika ali otvoren svjetski rat bi bio poguban za sve Najljepše nam je dok ovako ratuju rjecima
Zapad je globalisticki, nacionalistički, fobican.Imerijalisticki koji nemece brutalno svima svoje vrijednosti.Svi mi pa i Bosni imamo svoje vrijednosti necemo da nam se nameće.
Birajte. Evo 2 dvojca: 1) Bush Jr. i Tramp ili 2) Putin i Kim. Ja biram dvojac broj 2. Opali plus ako si za 1) i minus ako si za 2) :)
Ono, kada ti je Kim "drugar"...
I Mile Dodik Rin Hil Sun
Ron Hil Sun
Biće koza
Bravo borci protiv sotonista samo zajednickim snagama i da ih pobjedimo
ovo su ona dva drugara kome smo se svi rugali u skoli
Jer niste znali šta je pravo drugarstvo