Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nekom nije jasno ovo je 3etapno raketno vozilo - nikakvo oruzje. Obicno nosilo. Strasnija je cinjenica da moze ponijeti 10 samonavodecih (target prekonfigurisanih, inflight konfigurisanih) bojevih glava razlicite bojeve moci, nuklearne, bioloske, hemijske, s tim da svaka nuklearna moze biti snage i vise od 1 megatona..... to je radius unistenja od nekih 20-50 kilometara.......
to "nosilo" se sastoji od inicijalnog raketnog motora, da odljepi od zemlje, potom otpada 2. dio se aktivira prema svemiru (da raketa ide u svemir i time nije detektabilna za neprijatelja (ako nekog zanima sto ce rakete dugog dometa to je zato da se raketom pridje "sazad" zemaljske kugle a ne frontalno), treca raketa se aktivira kada treba isporucit projektile iz orbite, projektili na sebi imaju malene mlazne motore koji vrse korekciju putanje u padu - greska je do 50 metara :)))
kakav ba Ankit Panda,kakav ba stručnjak za nuklearno oružje,kakva ba Carnegie Endowment for International Peace???
Ohrabrio se Xi, kako je posjetio Srbiju sad radi sta hoce, niko mu nista ne smije Nije njemu dzaba Srbija nudila svinjske noge u zamjenu za letece automobile :)
I niko ne govori o nekakvom embargu kao što su to uradili Iranu
Kakvom?
Očekivan potez
Zašto?
Nema nista cudno. Podmazuju masineriju))). Zna se vrlo dobro da je Kina na strani pravde I istine!
Hehe, na strani pravde i istine :) Nejma, ljepoto, nijedne svjetske sile na toj strani, samo na strani svojih interesa.
Kina sistemski ugnjetava Ujgure salje ih u koncentracione logore, brije im bradu i tjera da zaboravljaju sve o Islamu...Kina nije na pravoj strani zbog Palestine vec zbog geopolitike sjetite se rezolucije o Srebrenici kako su neke zemlje suzdrzane bile ili neutralne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi se spremaju
Za šta bolan?
Za šta se spremaju?
Pogriješih, mislio sam da je pravac bio TA.