Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijasporo citajte
Možeš li ti sebi priuštiti stomatologa?
Hahah jako :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Puno je da je klikera
Jedno je sigurno, vise nikad ga zubi boliti nece
Toliko dezinformacija u članku da je to strašno. Prije svega pacijent je sigirno bolovao od parodontoze (rasklimanost i isplivavanje zuba) zbog čega mu je i preporučeno vađenje svih zuba i ugradnja implantata. Kada se nakon vađenja zuba odmah ugrađuje implantat to se zove imedijatna implantacija i stalna jenpraksa širom svijeta. A vađenja većeg broja zuba odjednom se zove serijska ekstrakcija i također se radi.
@fb5306 U članku nije navedeno da li je pacijent bolovao od nekih hroničnih oboljenja ili je uzimao neku terapiju npr antikoagulantnu koju je prije zahvata isključio što bi bila greška jer je to možda dovelo do stvaranja ugruška i srčanog udara. A možda je koincidencija pa mu došlo vrijeme. A inače ako je zdrav šanse da mu se desi srčani nakon implantata skoro nikakve
To ima u Beogradu,totalna anastezija,zaspes i probudis se sa novim zubima.
Eto a neki hvale homunizam,i zale za njim
How bizarre How bizarre, how bizarre
to mogu samo Balkanci da podnesu.
Mislim svaka cast za Kineza jako hrabro. .
Preporuka da se izvadi 12 zuba? Da, ali na 10 pacijenata.
Zanima me dal na nekom kineskom portalu obajvljuju vijesti o Bosni i Hercegovini a kamoli o njenim državljanima.
ako ti se ne svidja Klix, imas hiljade drugih portala. Pametan cita sto voli, budala sta mora.
Sto je netko htio klepit na brzaka lovu,,haha
I one anestezije sto daju uopšte nisu zdrave. Bolje bez njih ko moze
Ma hvala, ali ne. Jednom popravljao bez anestezije jer sam morao, nije bilo odmah poslije rata. Taj bol nikad neću zaboravit
Anestezija legendo nema veze sa bilo cime niti je ko imada umro od nje ovdje je fazon sto je covijek odjednom izvadio 23 zuba sto je ludost svaki ce ti zubar reci da maksimalno smijes 2 do 3 zuba izvaditi odjednom a i to moras potpisati papir da bi se on ogradio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Proces od minimum 6 mjeseci.
Nije ni cudo, u jednome danu mu je uradjeno, nesto sto traje mjesecima.