Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka nesreća je loša, a rat je najgora.
Tako je
Idite svbende na Blic pa tamo izkazujte svoje lice...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma i ni petina tih raketa ne zavrsi gdje ispaljena...Aero protv zracna odbrana pomocu Dron sistema protuzracne odbrane Izraela te rakete unisti u zraku.. Tako da to izgleda kao vatromet iznad jeruzalema ili tel aviva. Hamas nista ne postize vojno sa rajeturanjem je neucinkovito... Samo navlaci veci gnjev Izraela i jos veca opravdanja i alibi da radi sta hohicee da spali Gazu,a da za to nece odgovarat..Zali boze civila..
Taman se corona pocela povlaciti sad se ovi uspandrcali ...e jbg
Klix objavljuje sliku bombardovane Gaze (pogledaj natpise) kao da je to Tel Aviv. E novinari, novinari....
Pacifista sam ali ovo se mora jednom riješiti.
Ne ide ovo na dobro. Prestanite ljudi zar je vredno toga..
Lazete psi jedni!
KAKVA JE J... KORIST OD KOMENTARISANJA OVDJE
Man te se ćorava posla i navijanja za bilo koju stranu. Na području veličine prosječne općine u FBiH, koji zovu pojas Gaze, živi 1500000 duša. Izraelci se sa hamasom igraju mačke i miša i sad treba zamisliti koliko precizan moraš biti da srušiš šesterokatnicu u tako gusto naseljenom području a da nema 6000 žrtava. Ma hajte molim vas...
Vazduh trepti,kao da nebo gori,sprema se olujja
Sa raketama se ne dobija rat. Izrael postrojava vojsku na granici gaze. Možda hamas budu trebale rakete za pravi okršaj.
Vodite ljubav a ne rat!
Bog je jedno, religija je nesto drugo. Kad bise vjerovalo u Boga, a ne u religiju, svjet bi bio lijep dunjaluk. Bice jednog lijepog dana tamo negdje..
Brigade al-Qassam bit će tu uz vaša leđa. - naprijed braćo, ja sam za vama - biež'mo braćo, ja sam pred vama
Kasnije kad bude po Palestini, manite se kukanja !
Ako bude palestine
Sve je to sviranje ku.cu sa raketama koje nisu precizne i ucinkovite dok im ovi ruse zgrade i ubijaju ih kao antilope .. pometu im zapovjednike .. to se ne radi tijekom vjerskih blagdana iako su u pravu palestinci ove budale bolje da ih ne brane tj.te neke sekte sa raketicama ..
Ovako izgleda suživot Izraelaca i Palestinaca (video star 1g): https://youtu.be/XhBefHrzgqk
Ili ovako: https://youtu.be/xB0LN0BXtZo