Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sama riječ desno ili lijevo govori koja je strana bolja. Osim u engleskoj i još nekim zemljama :)
I ovde primjer da su ekstremni desničari koji njeguju fasisticke stavove u pravilu pro-ruski nastrojeni. A onda slušamo od putka da se on kao bori protiv fasizma ;-)
Ne zaboravite da su se oni prije 2. svj rata pripojili Brkici, i to spustenih hlaca. Na kraju krajeva Brkajlo je austrijanac. Pa sta mislite da li su desni ili lijevi
U svakom slučaju je zdravija desnica nego levica.
KPO ulazi u parlament sa svojih 28% u Gracu i 20% u Salzburgu. Ankete im ni tad nisu davale više od 5-6 odsto. Jedina stranka za koju ima smisla glasati i koja našu dijasporu prihvata.
Da bas cu za komunjare glasat
Sinko komunjere su ti prve u evropi dale pravo da prakticiras svoju vjeru. Tito je spasio i volio bosnu. Pusti sta budale pricaju. Ja sam vjernik i postuje josipa broza i stare komunisze. Iako komunizam je zastario odavno i nije potrebam Realno
amidza je amidza,svi ce oni glasat kako su im dede i nane ostavile u amanet