Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hasan ce klanjati ABd u Al Aksi
Al Aksa Džamija je Sunitska i u nju ne ulaze Šiiti. Razlika između Sunita i šiita je kao između Hrvata i Srba, edukuj se malo molim te prije nego komentarišeš...
Costamania ti se edukuj.. Sve je isto, jedino šiiti poslije Poslanika..a.s. kao nasljednika i halifu priznaju hazreti Aliju (koji je to sam tvrdio) i njegove potomke koji su potomci Fatime..tj.Poslanika..
Ako oni imaju pravo da eliminisu svakoga ko im pruza otpor zasto i druga strana nema isto pravo .
Kakve veze ima Če Gevara koji je bio komunista, sa verskim fanaticima?)
Lik je nesreća za univerzum
Glacalo, izglacaj se malo.... Zar nije Bibi? Znaci i Rvacka je bila ter. kada se branila od JNA?
Ovom su dani odbrojeni
Ali pazi ovo! Iran postoji 2500 godina,a Izrael od 1948. ,i sebi daju za pravo da ubijaju Perzijance.A.H is bog.
Pa dokle to ide p a šč a d bi i predsjednika Amerike pokušali ubiti u Vašingtonu da je protiv njih.
Če je vodio borbe iz planina i gudura a ovaj iz hotela
2851...sta ces, kada je gospodin!
nikakve veze on nema sa čeom če je bio revolucionar a ovaj je obični cirkusant
Vec je bivsi
ok klixe mozemo i mi pitati chatgpt da nam generise ko je nasrallah ni jedan pasus vam nema smisla tipa Nasrallah, čiji govori privlače pažnju diljem Bliskog istoka i šire, dugo je bio istaknut u iranskoj Osovini otpora, koja uključuje Hezbolah, vladu sirijskog predsjednika Bashara Assada, palestinske pokrete Hamas i Islamski džihad, pokret Huti u Jemenu, i nekoliko iračkih paravojnih skupina. w t a f
Ja mislio deda mraz... E gledaj ti ko im vodi drzavu,hezbolah kao i hamas zapocnu rat i onda se kriju iza civila. Nije samo Izrael,da su ovako napali Tursku,Poljsku,i dr. drzave svi bi im isto uzvratili. Izrael se mora braniti kao i Ukrajina,Bosna,Kosovo.
Botino, popršći se svetom vodicom i dođi sebi.
"Hasan Nasrallah nosi titulu 'Sejjid', što znači da potječe iz porodice poslanika Muhammeda (s.a.v.s.), tačnije iz loze njegovog unuka, imama Huseina." - veli također biografija njegova. Ovo je borac nad borcima i potomak najplemenitijih. Džaba, moramo se strpiti kao ummet dok čekamo najavljeni dolazak Imam Mehdija.
Preživio je više od 10 atentata! Iran igra mudro i šahovski, a zna se gdje šah nastao - u Iranu.
Joj on Che :))
Njega njega treba nekako locirati
lociram ti ... znas vec koga
Samo je bradat ko cegevara.