Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam interviju sa Tucker Carlsonom, ovaj momak Durov je skroz ok lik. Telegram ne funkcionise iz Rusije vec iz Abu Dabija. Jedan od razloga odlaska iz Rusije je to sto nije htio da suradjuje sa ruskim vlastima. Sad Francuzi zele isto pa mu na teret stavljaju sve i svasta.
Protivnik ruskog režima, a svi ruski političari danas skočili na noge zbog njega. Da je on bio njihov protivnik davno bi izletio kroz prozor ili popio čudan čaj. Rusi lude jer gube platformu za propagandu
Zapadna propaganda pokušava da iskrivi priču. Frajer je saradjivo sa svakom državom kad daju sudski nalog za provjeru za potencijalni kriminal. Ono što im nije dao, a tražili su mu Amerikanci, da se ugradi backdoor kao na Insta, Whatsapp, FB, Google da zapadne spijunske službe bez ograničenja čitaju sve poruke i podatke svakog korisnika. Ovo što se dešava je srednjovjekovna inkvizicija. Sad će nam objasnit da je dobro za nas.
Ovi su dosli u rs da uce dodikove medije propagandi.
Kako glup clanak. Ko je Pavel Durov. Ono najbitnije ste izostavili. Pored telegrama osnivac je i Ton blokchaina i Ton kriptovalute koja ima marketcup 14 milijardi dolara.
#freeDurov
Moderiranje je u prevodu cenzura, vi uposleni ove sarade od portala to najbolje znate, pokusavate svima staviti amove kao konjima, da svi gledamo u jednom pravcu i pricamo iste price, nece da moze...
Koristio sam takoreći sve appse u stilu Telegrama, ali ama nijedna TG-u ni do koljena. One, koje još uvijek imam instalirane imam samo radi toga, jer imam familiju i neke prijatelje, koje ih još uvijek koriste.
koje ironije, Francuska i sve one koje podržavaju ovakav vid barbarstva -mislim da je bastiona terora (zastrašivanja), da ne kažem teroristička država koja krši osnovne ljudske slobode, vjere, demokratije...i najtužnije, radi vladini službenici..
Analogija Telegrama i da je Durev kriv je npr ova: Otvorim ja kafanu, i 99% gostiju su normalni ljudi, a onaj 1% su problematori. I sad dođe vlada da me hapsi, jer navodno ja sam trebao da spriječim xyz budalaština, koje je uradio taj 1%. Ahahahaahahahhaha koja farsa :)
Volio bih upoznati bar na 5 min te ljude koji hoce da stave pod kontrolu svakog covjeka na planeti. Kladim se da svaka zivotinja ima vise ljudskog u sebi od njih.
Ja vas bas nerazumijem cas ste za jedne cas za druge koliko vase misljenje ima legitimet
Mossad
đe je onaj nadobudni što tvrdi da je Pavel dao intervju "pre dve nedelje"
Telegram rocks.
Kao i ja.
Ono što je sigurno, radi se o geniju. Ako bi se vodili tom logikom, kojom se vode u Francuskoj, svaki novinar sa ovog portala bio bi uhapšen čim makne dalje od sarajevskog kantona.
Novinari Klixa ne rade na portalu, kojim se siri djecija pornografija!!!
Svi sve znaju al ne mogu nista :D