Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispade Iran daleko dogurao i cijeloj priči izmedju istoka i zapada
Pitaj prosječnog Iranca u Isfahanu kako živi.
Njemci bar nemaju potrebu bježat u Iran u potrazi za boljim životom. Iranci pak rado bježe u Njemačku.
Psihološki su najjači, ružno je vidjeti i čuti zujanje ovakvog roja od 30-40 jedinki.
Mamu im iransko terorističku je..m!
Ovo se rješava dežurom borbenih helikoptera.
Ispravan naziv je cruise missile a ne drone. Drone je letelica bez pilota koju kontrolise osoba iz zemljene baze. Cruise raketa je letelica bez pilota koju kontrolise osoba iz zemljene baze i ima eksplozivnu glavu.
matematika je jasna!!! 20 000$ Jje manje od 30 000$ a kamo li 250-500k $. Iranci uz malo para napravili isto kao i Rusija,isto sto Rusija ima rakete isto kao i Amerika ali 5x jeftiinje. Cista matematika! Sat rada u Americi,sad rada u Rusiji i Iranu ili Kini. A ovi debildosi sto kontaju da Rusija nema oruzija,neka odu branit Ukrajinu :) svakako su Rusi na uzmaku snaga
Nije nedostatak raketa klixe već su ova njesra jeftina ko bobe. Sto bi gađao krstarecom kad imaš jeftine i nezaustavljive naprave.
Kao sto vidim iran postaje drugi najveci neprijatelj ostatku svijetta tako su to ameri naredili
cuj "u nedostatku se rusi odlucili na ovo"...hahaha. Ovi dronovi su izvojevali VELIKO primirje u Jemenu, raspitajte se malo...jer o "nedostatku" municije govorite od pocetka, iako znate da to nije tako. Pravi ste cionisticki medij
Pa Rusi takva sila a kupuju oruzje od Irana.Napravili su par brzih raketa a ostalo naoruzanje totalno zaostalo sto se vidi u Ukrajini .Turci ,Irani,Izrael USA svi prave wfikasne dronove a ova supersila ne zna bolje od Lade
Uloga je ubijat nevine ljude i sijati strah. U rukama Rusa su kukavičko oružje. nekad su ti Rusi bili pojam časne vojske neustrašivosti, a sad ubijaju djecu i žene iranskim dronovima.
Psihologija , nije fino cuti zvukove novih stuka panika zavlada velika
Jedina nada Ukrima su sad Izraelci. Samo oni imaju efikasne sisteme za ovu pošast.
Nema veze, Ukrajinci da se fokusiraju da sruše most na Krimu.To bi bilo najs
Iran i njihova religija su najvece zlo.Oni ne priznavaju Muhameda kao bozijeg poslanika.
Priznaju, samo što im nije toliko bitan. Bitan im je Ali
Valjda bi trebalo da su Allah i bozija knjiga tu najbitniji, ostalo su nijanse istog i pusto nastojanje da se kao dokaze nesto umjesto da se zbilja vjeruje. Ko se izgubi u nijansama je zbilja izgubljen, odlazi u krajnosti, postaje nekritican, pristrasan, samoljubljiv i nesposoban da siri ljubav i razumjevanje. Nazalost, cak i mi smo postali pogodno tlo za to i sve smo dalji od svog bica.