Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Evropi jača desnica, širom svijeta ljevica. Nego neću skontat kako ovi evropski desničari zaluđuju narod, pričama o migrantima, zastavama, himnama, bitkama iz 13. Stoljeća prije nove ere... Reko bi čovjek 2g mozga Evropljani nemaju. A kao najbogatiji na svijetu.
Hoće li poskupiti kokain?
kolumbija .ljevica... nece on ni mjesec izdrzati ziv...
Sad ce njih Ameri vratiti na put demokratije...veoma brzo
Ljevičarsko ne ljevičarsko desno ne desno sve je to isto. Svi pljačkaju državu a time i svoje društvo... Zar niste vidjeli kako su Oligarhi ogulili Rusiju. Samo stari tenkovi, Avijacije skoro da i nema, ma sve gomila starog željeza
U kolumbiji dednicari do sad bili. Kolimbia tako bogata sa jakom tehnologijom,velikom platom zivjeli od velike proizvodnje auta, i to sve zahvaljujuci desnicarima. Zbog toga je dobro i kod nas sto desnica vlada zivimo u blagostanju i miru🤣
Teško će se Kolumbija iščupati bez obzira što su se kutarisali desničara. Još dugo će kod njih bit' aktuelno: "I love you USA, I love you VISA!".
Bih moze sanjati da ima predsjednika prvog posljednji je bio alijuma ovo troglavo troprsto predsjednisvo se ne racuna
Ljevicar u blizini USA? Nece dugo...
sta desnicari mogu pokvariti, ljevicari nema sanse da isprave ni 5%...