Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajden: Moguć je opći rat na Bliskom istoku ! Turska: Ulazimo u rat ako Izrael izvrsi invaziju !
jel bogati
Sve zračne baze u Turskoj su na najvišem stepenu gotovosti !
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Gaza je bilo totalno okužena Hezbolah im logistiku kroz Siriju do Irana i Iraka sveukupno ih ima do 500.000 ako se uzmu Irak i Sirija. Ratuju 20-30 godina možda i duže.
Svi šiti na Bliskom istoku će pohrliti u Liban, jaro to je preko 100 miliona ako računamo Iran.
Dvije rijeci ŠESTODNEVNI RAT
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je ludilo i svi su zabrinuti.
Izraelski historičar, politikolog i bivši političar Ilan Pappe smatra da trenutno svjedočimo historijskom procesu koji će vjerovatno kulminirati padom cionizma. On upozorava da, ako je to zaista slučaj, onda ulazimo u posebno opasnu situaciju. Raskol proizlazi iz anomalija definisanja judaizma kao nacionalizma. Drugi pokazatelj je, kako navodi Pappe, ekonomska kriza u Izraelu.
Koje zlo u ocima.
Ovo ako izbije bice svega ljudi
E to će i biti kraj toj djeci.
IDF su
Kukavice
IDF su najobičnije kuka. vice.
E sad valja ponovo uzimati metar brašna,.j...vas ovaj komandant više
Izraelsku vojsku većinom čine rezervisti.
Bespotrebno se uvaljuju. Osakatili su Hezbolah i trebaju tu stati. Veća im je vrijednosti da ih se boje nego da se sad pođu kilaviti po Libanu. Svaki uništeni tenk će Hezbolahu regrutovati 100 novih boraca
Nek procitaju ko ne zna ,kako su se proveli susjedi izraela u ne tako davnoj proslosti,nek ih je sramota.
Blizu je WW3
Idemo zajedno podvuci odredjene teze: Jesu pojedinci u IDF-a pocinili zlocine. To se desava u svakom ratu. Jeste poznata stvar da Drzava Izrael procesuira takve. Hamas i Hezbolah su teroristicke militaristicke organizacije gdje nema suda za zlocine. Cak se pohvali vojnik koji je ubio "cionisticki element". Zato Drzava Izrael sprovodi antiteroristicku akciju i onda ce se razgovarati o miru i granicama. Bosna i zapadni svijet, Drzavu Izrael, svesrdno podrzavaju na ovom putu.
Prizivanje Hitlera, nazivanje Jevreja cionistima, nazivanje jedine BI demokratije fasistima i okupatorima, prizivanje fasizma i nacizma - ovo nije uredu. To nije Bosna i Hercegovina. Bosna i Hercegovina i njeni drzavljani, 3 naroda i vjere kao i manjine su uz demokratiju, zapadne vrijednosti i Drzavu Izrael, kao i Ukrajinu. Mi pozivamo na mir, osudjujemo zlocine i trazimo formiranje Palestinske drzave kojom nece upravljati teroristi nego umjereni Palestinci.
A gdje ta država?
Ceka jih popu schilich kao i 2006.