Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAMISLI KOMANDANT IZRAELSKE VOJSKE PROGOVARA O ZLOCINIMA NAD PALESTINCIMA DOK LJUBITELJI NDH I UZP-a PODRZAVAJU I KAZU KAKO TO NIJE ISTINA. TO NAJBOLJE GOVORI S KIM IMAMO POSLA.
Bosnjaci moraju uciti lekcije od Palestinaca . Ako drzavu izgubis nema mira ni prosperiteta nikad . Ako te proglase gradaninom bez prava onda nemas nista. Bolje su zašticene zivotinje i kucni ljubimci na zapadu. Zato na izborima glasati za one koji ce sve dati na zastiti prije svega drzave i njenih institucija . Ne dozvoliti da oni koji ruse drzavne institucije da budu na bitnim funkcijama .
Ne mozemo mi nista drug nauciti jer i ovo malo drzave sto nam je dato, dala nam je Amerika, ista ona Amerika koja je stvorila Izrael i ugnjetava Palestinu. Ako se dignu na lijevu nogu mogu i ovaj cirkus kod nas izbrisati. Jednostavno nismo u poziciji da se za bilo sta pitamo.
valter73, Palestinci nisu ni imali državu.
Vidi što ste "humani"
Volio bih da laže i izmišlja, ali nažalost svi na twitteru možemo vidjeti istinu o kojoj govori.
Monstrumi
Kada se ispucaju sve moguće stvari, onda se za ostatak planete priredi ovakva "Teletabis" predstava u koju bi eto trebalo povjerovati....malo kasno....u stvari prekasno...gen. je gen.
Konacno da se u necem slazemo
Slaven Raguz i Covic podrzavaju nasilje nad palestincima
Sve rezirano
Što nisi to rekao dok si bio na funkciji? Nego sad odlazeći, pa upucujes neke kritike. Nista vam ne vjerujem jer ste narod koji obmanjuje!
Nesmije da gs ne bi helacili i to demokratski