Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kosovo je jedna od zemalja koja nije priznala palestinu i kisovo je jedna od zemalja koja je prebacila ambasadu iz Tel Aviva u Jerusalem i jedna od zemalja koja je na strani Izraela ! jel şiptari samo svoj interes gledaju zato BIH ne treba nikada priznati Kosovo pa da Rs kaze kad moze Kosovo moze i Rs ! a siptari sad kad bi njima trebalo da priznaju Rs odma bi proznali !
Podugačak tekst a mogao si samo napisat da su Albanci pametan narod i odma bi skontali šta si želio reći.
nisu pametni nego se prodaju onome ko im najvise ponudi !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Taman tako. Kosovo je nastalo odvajanjem jednog dijela suverene zemlje, to jeste nastalo je na separatizmu. Palestina nije nastala na separatizmu. Kosovo i Palestina nikakve sličnosti nemaju. Ne mogu da verujem da Albanci postavljaju ovako glupa pitanja. Vjerovatno im je neko iz Izraela naredio da provociraju Španiju, jer Kosovo radi ono što Izrael i USA kažu, čak su i jedina zemlja iz Evropa koja ima ambasadu u Jerusalimu, a ne Tel Avivu.
Znamo da su Srbi genocidan narod, davno dokazano...
Zato je vaša Vjosa Osmani požurila odmah da se uvlači Izraelu nakon napada. Sve se zna, ko je ko i šta ko radi
siptari sta ocekivat od njih...oni ni mater ne vole ako nemaju koristi
Razlika je sto je Kosovo nastalo otimacinom, a Palestina je bila pa je ukinuta otimacinom. Od kako je NATO odvojio Kosovo, svaka drzava koja ima slicne ideje moze to ladno da uradi, sutra na isti nacin da odu RS i HB mi im nista ne mozemo jer smo vojno slabiji i od Hrvatske i od Srbije.
Dobro, imate burek i mantije.
Kosovo je Španija.
kako su samo jadni ovi ko sto bi Muamer Hasanagic rekao sipto-cionisti i niti je izrael ikada bio pravna drzava niti Kosovo jer obje drzave su otele zemlju, Kosovo od Srbije a izrael od Palestine i tu sva prica staje!
Israel nikada prije nije pravno bio drzava vec Palestina, a od 48. otimajuci teritorij drzave Palestine i uz pomoc VB i USA stvorili drzavu Israel.
Kosovo kao država je američka nazor tvorevina, a u stvarnosti, Kosovo i Metohija je bilo i opet će biti Srbija.
Al u xurchu
Uuu kakva qu.rč.in.a od Španije za bakljave!
Šta god da napišete na portalu, uvijek treba spomenuti da su srbići genocidaši.
kako kosovo moze biti samostalna drzava, a palestinu priznaje veci broj drzava
Jbg Albanci ne pale ritualno američke zastave i nisu u svađi sa njima 🤷‍♂️. Eto kako......
Pa ni Kosovo nikad pravno nije bilo u sastavu Srbije, To je automona pokrajina SFRJ Jugoslavije.
Nope, 6 republika, a u sastavu Srbije kao republike, dvije autonomne pokrajine koje nemaju mogućnost osamostaljenja.
"kosovari"🤣😂😅
Da su sa Marsa bili bi Marsovci. Logično.