Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro jutro Švedska. Nek vam je više svanulo.
U prevodu, dobrodošli su migranti iz Evrope a ko7oyebi nisu. Pošteno.
I treba tako. Ne vidim problem
Vidim da se mnogi raduju sto je Svedska, po nekima, u problemima, ako je uopste u problemima. Svedjani su prije primali sve i svasta jer im je trebala radna snaga. Balkanci su vodje kriminalnih grupa, ali moram razocarati mnoge botove ovdje,da nase izbjeglice to nisu, a Svedjani su dobili i Zlatana.
Ode sve u tri lijepe i kod njih.
Kasno, vrlo kasno!
Nema vise socijale
U Šve'ckoj nemiri,...zdraoo! Hebo ti Tarabice,....Nadrealisti su prekucali prorocanstva. Kontam, doce vrijeme da dolaze kod nas u Čajniče na mirovne konferencije.
Dohakaše sve lijevi,... liberali, zeleni i demokrate i jednoj Šve'ckoj. Svako u svijetu Socijalizam moze demokratskim glasanjem na vlast dovesti, ali ga samo revolucijom i ratom mozes razvlastiti
Napokon. Hvala ti Boze sto su Bosnjaci Europljani. Medju najuspjesnijim migrantima u Svedskoj.
kasno sad braco moja
Mene intersuje hoce li to Europa doci ponovo na 1939 i Minhensku pivnicu sa ovim ultradesnicarskim pokretima. Hoce li se pojaviti neki novi brko ili brke gdje ce boja koze, religija ili nacionalost uticati na to da uopste ostnemo zivi mi Bosnjaci, s obzirom da smo uljuljani geografski izmedu dvije macehe.
Inace ..nacisti su druze ultra-ljevica a ne ultradesnica. Malo ti je propaganda zadnjih decenija poremetila ravnotezu. Nacizam je skracenica za nacionsl- SOCIJALIZAM, a to je ljevica
Kad su vidjeli koga su primili i ko im je došo pao im je mrak na očiimatako će biti u cijeloj zapadnoj evropi
Sada kada se mogu popunjavati komšijama Ukrajincima šta će im drugi.
Nije pogrijesila. Svi koji su zdravi treba da rade. Zivjeti na racun drustva a biti zdrav nije eticno.
U Sveckoj problemi, zdrao !!
U Svedskoj, problemi.