Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ghenociddasiii
Rusi koji su nekada bili zrtve nacizma su danas nacisti.
“Živjet ćemo i bez struje i vode, ali s Rusima – nikad” - ukrajinska mantra
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kaze govor diplomatije...gdje ovaj diplomatiju studirao...
Kažu da su juće Ukrainci sami sebi bacali rakete na Kiev i Ukrainu.Što mi je nešto poznato ovo.Kad vam se sve vrati ispašće da ste vi sami sebi bacali na Kremlj.
Stvarno su glupi ako misle da će tako nešto postići. Zlotvori. Srbovi. Samo rasplamsavaju ogorčenost. A sve savremenije oružje stiže sahvaljujući ovim glupim potezima. SLAVA UKRAJINI!
Uvijek bili na strani zla a glumili pozitivce baš kao ovi domaći zlotvori koji sele masovno u Haag.
Nikad ispod čizme
Koji su fanatici. Mislili uzet Kijev za 2 dana pa zaglibili i sad se prosipaju sa jeftinim izjavama. Šuftovi
mogli su prije 8 mjeseci i nebi doslo ni do kakvih tragedija ali likovi hoce u nato a nato ih ostavio na cjedilu, pa turska je u natu kao druga po redu pa 50 godina bije bitku sa teroristima sama, moji ukrajinci
koga boli qac i ko pamti kako je nastala danasnja UK i FRancuska? glavni qrcevi sviraci demokracije u danasnje vrijemE?? kO PAMTI ŽRTVE???jedna generacija samo i roditelji! I Sant Peterburg je nekad bio Finska teritorija. i sta?? odavno je vec Ruska,FInci zaboravljeni! Tako ce biti i sa ovim djelom Ukraine!genocidasi?? NIKAD ALI NIKAD ZA NIKAD VISE UKRAJINA NECE VRATITI IZGUBLJENE TERITORIJE. DABE SVO ORUZIJE SVIJETA.
rusi su izmislli šah, i gluppsnski AMeri ragbi! to dovoljno govori o naciji ko naciji. I za 100 godina nitko se i nece sijecati rata Rusija nikad veca. Davno bi futavi Amer i Britanac ušli u Rusiju i pokazali demokaraciju...ali nema se mudaa!! Široka ramena a muda malena! Daba svi proracuni koji su 200x veči od Ruskij, Dabe sve placenicek bande i vojske. Sta je bilo?????OSSVOJE ONO GDJE SE RUSI TAKTICKI POVUKU,i gdje zapelo??
Vidi mu face?.
Tako i teroristi pričaju.
Puzićete vi da vam Zelenski potpiše. Sljedeće je da se Krim vrati.
Silovatelj kaže žrtvi, da je neće silovati ako se ne bude branila, nego će voditi ljubav
Namjerni napadi na civile se uvijek smatraju terorizmom.
Ma Rusija je vec u kamenom dobu. S nekoliko desetina milijardi dolara pomoci su desetkovani. Sta bi tek bilo da zapad pruzi svu mogucu vojnu podrsku Ukrajini, poput anti-ship projektila, projektila dugog dometa, naprednih radarskih sistema i sl. Fascinatno je gledati kolaps imaginarnog carstva u realnom vremenu.
Pa i nije baš tako. Da ne bude zabune nisam ni na čijoj strani, ali rusija se dobro drži. U ukrajinu se mjesečno upumpa 65 milijardi dolara + oprema (starlink npr) + dobrovoljci/plaćenici iz čitavog nato saveza + oružje (himras, harm, hellfire iz amerike, artiljerija iz Njemačke britanije, francuske, tenkovi poljska, v britanija, helikopteri, dronovi) sila opreme + para
Ne mi cemo vama nanijet patmju i u pakao vas uvedti i do prosjackog stapa dovesti.
Mamu vam zločinačku!!!