Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garantiram da su ovo najbolje vakcine na svijetu, Kubanci su čudo. Ali ok, nabavite Sputnik V pa se možda i bocnem kad ostanem bez antitijela i spike proteina, za nekih 6-7 mjeseci.
Bravooo za Kubu
Kakve su šanse da ovo testiramo na antivakserima u BiH? Ako se kome šta desi ne bi bila velika šteta
kubanci 3 vakcine.. Znaci ove sto mi primamo su za onaj prvi soj sto je bio
baš bi se neko pelcovo cjubskim cepivom.
pa kad si glyp.. najbolji doktori su na kubi ujutro bi se ja prvi vakcinisao kubanskom vakcinom
sta covjek kaze, imao covid 19 dva puta, kaze kao gradanin slusao savjet doktora, struke, primio obe doze pfizera, sad ima ozb problema sa zdravljem koje nikad nije imao, poruka za ne vakcinisane, kaze ne ne vakcinisite se nipokoju cijenu, ima video mozete pogledat.
ja primio 2 nista taj bi j se razbolio i bez vakcine
Pa zar I Kubancima upravljaju iluminati I farmaceutska industrija? To ko onaj vic, borili se partizani I nijemci u sumi I dosao sumar I otjerao ih. Borili se jevreji I palestinci u puatinjk I dosao bil gejts I rekao im, zajebi 10 000 gkdina rata i borbe za opstanam uzmite vakcine I ubijte se I svi rekli hocemo cika gejts!
Ej Kubanci,može li kod vas da se dođe na vakcinaciju?
Bejha Muslimani su jedini narod u Evropi koji nema helikopter
Srbi su poznati po svojim helikopterima koje prave u Zemunu. Zastavin Knez sa neba. Dobar helikopter
Federalna policija i Sipa imaju helikoptere. Treba samo da naucis da pitas i da citas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)