Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da ima logike vidis, Rusi cekaju vec 3-4 mjeseca da Amerika i NATO napune Ukrajinu i sve okolne drzave svojom vojskom i teskim naoruzanjem, da bi onda napali. Logika nema sta ahhahah
Brent Crude 94.44 +3.31%
Nafta skoro 95$ s tendencijom prema 100/150$ per barel.
Svjet bi bio puno mirnije mjesto da nije USA 'demokratije'.
Momžda je Putin htjeo samo malo da demonstrira moć ali SAD prave pritisak da sad nešto mora i pokazati. A Putin nevoli da radi nešto preko volje. Bilo bi dobro da se izjasni. Ako već napada na Ukrajinu zbog čega?
Ovo liči na izjave Staljina iz 1940, kada je Staljin potpisao pakt sa Hitlerom,o nenapadanju, i sporazum da podijele Poljsku.. Staljin je tada govorio da Zapad vrši propagandu protiv Hitlera,i kako Hitler neće napasti nikoga .hhaa..Rusi ko Rusi lažu stalno i izvrću istinu..a gomilaju li gomilaju trupe i daju neke ultimatume..
Nikada Ameri I Rusi nisu ratovali medjusobno, NIKADA , pA neće ni sada. Rat Uzdiže ekonomiju I normalno preko grbače siromašnih :(
Sa druge strane, rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da zapadne zemlje uz pomoć medija šire lažne informacije sugerišući da Moskva možda planira invaziju na Ukrajinu i da time pokušavaju da odvuku pažnju sa svojih agresivnih akcija.
Da li imate bilo kakav proizvod na kojem piše made in USA ili made in Rusija?
Da nema Amerike dosad bi Putin pola Evrope vojno zauzeo.
Očigledno nisi načitan .
i klix se uključio u propagandnu mašineriju ovih lešinara koji jedva čekaju da ubijanje počne. sotonisti šta drugo reći.
Nesto su jeb.no dogovorili. Niko to ziv ne zna,. Samo oni..Neka ogranicena akcija, stani stop povuci se i kraj
gade mi se i jedni i drugi... a cijene rastu...
širiti fake newse postalo je medijska agenda .
Realno Rusi nisu nikog napali. Stoje u svojim granicama, a Ameri im dosli pred vrata, pa sta treba da gledaju. Sta da Rusi dodji u Meksiko na granicu sa sto milja vojnika?
Rusi ne mogu nista da urade. Sve sto su skontali Ameri prvo kazu sta ce uraditi, pa onda nema smisla da to naprave.
25% Rusa bi napustilo Rusiju danas da ima šansu. Kod mladih, broj se penje na oko 50%, ili iznad toga. Tako je tokom čitave Putinove vladavine. Oko pet miliona ih je napustilo Rusiju u ovom periodu. Kad smo već kod Lavrova, njegova kćerka ima problema sa pričanjem ruskog jezika. Engleski priča savršeno.
Seronje, samo znaju o sankcijama srati jel' im nije po volji, udri sankcije ... Raspali se vec jednom