Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto da Kijev pregovara sada kad izvodi uspjesnu kontra ofanzivu. Sa agresorima nema pregovora.
Uhvatio se za glavu. Slika govori sama za sebe.
Cijelo vrijeme do sada Zelenski je pozivao na direktne prrgovore njega i Putina... i ovaj bi sad u po kontraofanzive kad puse totalno on bi sad da pregovara...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nema pregovora dok se i Krim ne oslobodi.
Dok se Moskva ne denacifizira nema stajanja..
Krim nikad više neće bit ukrajinski ha ja
Neka ba Lavrove,eto ti ih pred vratima...
Nema pregovaranja,gazi do granice
Boli glava, ha! Ne boli koliko će te boljeti vrlo brzo.
Izadjite ljudima iz drzave,eto mira. Bas jednostavno
Znam da nema veze sa temom ali Emmanuel Macron je najveci ruski spijun od EU zemalja, poslje njega je Milorad Dodik iz zemalja koje nisu u EU.
Srusili pola zemlje zauzeli 20-25 % i hoce da pregovaraju nakon sto su ubili desetine hiljada ljudi.Zasto,radi vizija ostarjelog botoksiranog patuljka kompleksasa i njegovih fix ideja.Na kraju krajeve poginulo je i Rusa desetine hiljada vojnika,necinih sinova,brace,oceva.Svi preko 65 godina u obaveznu penziju,izlapjeli starci unistavaju omladinu.
Nije Zelenski Alija pa da pregovara kad vas goni ko Bog maglu
Vlahe samo na traktore i u mamicu
prije dvije sedmice su htjeli pregovarati pod njihovim uslovima, koja gnjda je ovaj lavrov da mu onaj iz laktaša nije ni do koljena….
Srbi na aparatima
Imam osjećaj da će ruska odmazda za ovaj ukrajinski uspjeh biti nevjerovatno strašna.
Isto ko chetnici i ustase........spremni za ozbiljne pregovore samo kad se vojno slome.
U Rusiji se puno laže. Imaju sigurno jedan ministerij samo za laganje. Koji finansira blogere itd... Sad je problem i blogerima lagati, jer znaju da je sve za džaba.
Zelenski je zaista zelen ako ne vidi da je na dijelu strategija potkovice, i da će mu troupe uskoro biti opkoljene i u klinču!!! Halo stratezi!!! Pomozite mu!!!
Hahahahha Ti si skonto zamku ali on i cijela vojna inteligencija Ukrajine nije.Ti si genije covjece.wow Copium
Problem je što im jedan mirovni sporazum ne može dati više ni Krim. Kad počinješ specijalnu operaciju protiv zemlje sa 45 miliona stanovnika, onda tačno moraš znati koliko imaš logistike i vojnika. Pljačkala se Rusija i šakom i kapom, od vladara do zadnjeg Oligarha i iznosili pare na zapad. Koji im je kao neprijatelj a u stvari nije. Kako se ono kaže, kako si sijao tako ćeš i žeti. I stvarno tako