Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dva diktatora
Zemlje GCC-a "stoje na jednakoj udaljenosti" između Rusa i Ukrajinaca. Upravo to ne bi trebali raditi. Ne možeš sa agresorom biti jednako dobar kao sa žrtvom.
Uspon turske: https://www.youtube.com/watch?v=HweVlcH9_BE
Dr.sc.Lavor Politico!
Nema nama izbora nego da se držimo istoka nas jednostavno KU/ E U ne želi u svojoj uniji zato ne gubimo vrijeme okrenimo se Turskoj Iranu Kini Rusiji.
šefovi stranaka su beskicmenjaci i pokušavaju voditi lošu politiku ako nas neće EU i NATO trebamo otici gdje nas hoce ali mi smo protektorat vidi sta je USA od Njemačke uradila uništila joj ekonomiju
slikepi miševi >@:
Gumiflex...