Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino je spas za rujane da se ukljuce u NATO i izvedu svoje nalogodavce na sud Medjunarodni.Uskoro i to gledamo Lavore nas.Kako si primio ikonu od jarana Bosanskog iz Laktasa kola nizbrdo idu svaki dan.Al sve u zivotu je oteto prokleto i nikako drugacije.
Evo Lavora opet.Jeste mu ikona dodonova prisjela.Obojica ismijani u BIH i cijelom vilajetu.Nego ne znaju jesu li posli ili su dosli.Hahahahaah.Sad jos kad Ukrajina krene u ofanzivu ima da bude svasta.
Nije važno. Vrijeme radi protiv Rusije. Htjeli su za 3 dana napraviti blickrig. Ove sankcije će dovesti Rusiju do srednjeg veka. A Petrovgrad i Moskva se može evakuisati u Sibir bliže Kini jer tamo je i trgovina. Evropa i SAD će sve zatvoriti i napraviti željzni zid prema zapadu.
Prvo smo im ponudili da se dobrovoljno priključe Rusiji, pa onda da sami preimenuju antirusko ime Ukrajina u Malorusija, pa onda da se dobrovoljno isele i predaju nam rudno bogatstvo Donbassa... I oni sve odbijaju?! I onda Rusija kriva za sporost pregovora?!
Kakvi mirovni pregovori Lavrove, kad u vašem poremećenom svijetu nema ni rata?
Smaknuti tebe i Putina i mirna Ukrajina/Europa
I ja tvrdim da je Putin ZLOCINAC pa sta???