Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cist akt terorizma.
Ova tvoja dva suzama ne daju da teeekuuu...
Nesto sumnjam da je hezbolah dijelio pejdzere na pijaci civilima.
Šta je čudno??Teror. napad u Francuskoj,teror. napad u Belgiji,Njemačkoj...treba li dalje!!??Samo žeži,sve su to potencijalni teror..
Ameri imaju duple arsine pravde i to nije dobro .Ako su albanci na Kosovu bili ugnjetavani i na osnovu toga dobili nezavisnost od Srbije ok.Ako su rusi agresori u Ukrajini i to je ok .Sta onda bogati regularna vojska Iizraela radi na teritoriji Palestine pri tome rade zlocine bez presedana .Pravda se ne dijeli tako.
Sta ce toki voki ma trznicama.
Taksisti, policajci, mašinovođe itd... Ne treba se praviti lud
Ako hirurg tako kaže, onda je valjda tako. Ne bi mu ovi iz Hezbollaha valjda rekli da laže.
Zlo ovog svijeta stanuje u svetoj zemlji.
TxExRxOxRxIxSxTxIxCxKxA drzava. Od njih su gori samo oni koji ih podrzavaju a imenom i prezimenom SAD i zapadne desnicarske zemlje koje su se dokazale i u proslim ratovima postavljajuci se na pogresnu stranu. Na zalost medju njima ima i susjeda i komsija.
Ovo nije ter o riza m jer ga "izrael" napravila uz pomoc i podrska SAD i GB
Jerusalem Post: Washington i Bruxelles svjesno igrnoriraju rastuću radikalizaciju Bošnjaka
Narucen članak
Zanimljivo, većina palestinca smatra da je hamasov napad na Izrael pogrešan i da nisu trebali napasti izraelce a bosanski muslimani smatraju da su u krivu i da su hamasovci heroji. Komu vjerovati domaćim palestincima koji su upoznati s okolnostima ili bosanskim muslimanima? Teško pitanje
Nije zanimljivo jer nije istina, po svim anketama palestinci smatraju da je vecinski napad hamasa bio opravdan, pogotovo u zapadnoj obali gdje ga podrzavaju vise nego u gazi i to sa oko 75% podrske.
Oko okano moje jedino...
Prije 27 godina u BiH je izveden prvi poslijeratni islamistički teroristički napad
Cast Mušanu i ekipi.
Free Lebanon! Hezbollah and Iran go home!
Što libanski civili nastradaše zbog hamasa i njihovog oktobarskog masakra nad omladinom... ko će još nastradati zbog tih terorista?
Ja sam odmah rekao kad su se mnogi nasladjivali da ce ih sravniti zbog toga i da ce biti desetine možda i 100000 mrtvih. Zbog strukture stanovništva vise od pola toga djeca. Palestinci su u bezilaznoj situaciji, sta mi radimo kao narod i sta radi svaki pojedinac da ne dodjemo u istu dok se oko nas jacaju oruzani kapaciteti?
y e b a l i ti teroristi ma.er.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nikad nije pobjedio narod ili vojska u historiji covjecanstva, koja je civile napadala. Zapravo to je kukavicki cin a nikad se nije desilo da kukavice pobjeđuju.
Jesi los iz historije... Jesi cuo za bombardovanje cijelog Dresdena sa zapaljivim bombama? Ako nisi, jesi cuo mozda za Hirošimu i Nagasaki? Cilj je bila civilna populacija... I ko je pobijedio. Malo ponovi gradivo.
Kakvu ti pobjedu vidis nad hirisimom??? Obicna kukavicka osveta zbog Pearl harbora. Pobjeda se smatra ako pokoris neki narod uzmes njegovu teritoriju.