Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa on nije uradio drugo nego što je uradio Abasidski Kalifat prije oko više od 1,000 godina i stvorio Islamsku Državu za koju i dan danas koji se bave teorijom Države smatraju je najboljom Državom od kako čovjek živi na ovoj Planeti! Tu državu je uništio Batu Khan unuk Džingis Khana i zapalio najbolju biblioteku sa pohranjenom naukom i literaturom! Kada je kasnije shvatio šta je spalio prešao je na Islam kao i svi turkijski narodi nakon njega!
spectrum, kako molim te uspiješ povezati dvije toliko nepovezane stvari nauči me.
Da je nama jedan Bukele da sredi zemlju umjesto ovih naših uhljeba koji kupuju diplome i lopatom kradu.
Šerijatski krivični zakon na 5 godina samo. Pola guzonja bi mahali laktovima.
Ovako nešto i nama treba. S tim što bi sve zatvorenika primorao na neki društveno korisni rad. Pa makar meli cestu.
Sistem Nayib Bukele nam je u ovoj zemlji jedini izlaz iz kriminalne političke kanalizacije.Kriminal je kriminal, kraj priče.
zasto ne jednog dana i kod nas, nema nama naprijed dok slicno ne uradimo ?????
Čovjek očistio zemlju od kriminala. A dobro odrađen posao je potvrdilo i žaljenje Amerikanaca, svjetskih lidera u poštenju i pravednosti. A kod njih ljudi na doživotnim zbog posjedovanja marihuane, koja je sada legalna!?
Svaka čast, mada se bori sa vjetrenjačama, kao mi ovdje sa polupismenom fhkarrom, raznim profiterima, pravosudnim krimosima i ćelavim bradicama koje bi da budu lideri ove države.