Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje koje daje sve odgovore, a ignorise se, tko je koga napao i u cijoj je teritoriji
Ne kontam da ovako velika drzava kao Ukraina nema svoju namjensku industriju, vec samo prose za oruzje i municiju.
Vrlo interesantna cinjenica, ovi najzesci ( radikalni) desnicari su djeca imigranata i prva su generacija rodjena u toj zemlji. Majka mu je imigrirala sezdesetih godina , a otac njegovog oca je imigrirao iz Kabulie ( ALZIR). To me uvijek fascinira, taj odnos malog siromasnog djecaka prema vlastitim korijenima.
Sto ne mogu ovih desnicarskih izjava o njihovom prijedlogu za mir na nacin da rusija pobjedi. I kad tebe neko iz svoje avlije gadja kamenom, da ti ne smijes vratiti kamen nazad. Bra'o mudraci.
Fasizam, nacizam I komunizam su sve ljevicarske ideologije, demokrate u americi su izvrsile atentat na linkolna, glavni sponzori rasistickih Jim crow zakona, danas glavni napadaci na slobodu govora (I preko bare I ovdje na stardom kontinentu) sve cemo ih pobijediti, MEGA & MAGA
Ako au ti putin i vucko demokrate, onda ai nadrljao
Tako je Dzordane, we have to make EUROPE GREAT AGAIN!
Zelim mu pobjedu. Rat ce se zaustaviti onoga momenta kad NATO prestane sa suucesnistvom u bratoubilackom ratu. Nato nije ugroze inemaju legitimitet u umjesanosti u ovom ratu.
Cudna su neka vremena dosla. Ljevicari, socijalisti, liberali bi se tukli i ratovali, a konzervativci i desnicari ne zele eskalaciju.
Konzervativci i desnicari bi zafuntali za 15 minuta kad bi doli na vlast, kako bi se odjednom svi sjetili svojih "istorijskih granica"...
koja bi mogla imati posljedice eskalacije u istonoj Evropi - fuj gade svi ste vi za mir ali na nacin da Rusija pobjedi
Tako je i ona iz Italije priala prije izbora. Kad su je izglasali, radila kako joj je reeno iz Brisela, Nato taba, Amerike. Evropa je kolonija Britanije, poslednje pare torte. I zna se ko e jesti a ko gladovati. London city dri no.
Ma kakva Britanija, to Francuska vrlo lako moze da unisti svojim nuklearkama. Francuska ima jacu, vecu i mocniju vojsku od tog malog ostrva i ima mnogo vise i nuklearnih bombi od Britanije.
Koliko ovaj uzima za ruke pitam za prijatelje
Sad se vidi ciji su proizvod,putin,njatanjahu, milosevic,karadzic,tudjman.....eu desnica je zlo koje e mo tek osjetiti ako ne ustajemo na revoluciju
Ti sad to skontao? Ljevica su generalno de.bili od politicara, al desnica kroz historiju je bila zlo koje kroz populizam osvaja horde naroda. Ti politicari uvijek pricaju sto narod zeli cuti, a rade samo na punjenju svojih dzepova. Dodik klasican primjer, srbuje na svakom koraku a osiromasio sve i jednog stanovnika, a sebi obezbijedio generacijsko bogatstvo.
Ruske pod'uzne muhe... Ali Francuska dostavlja, jedni od najvecih medju zapdnim zemljama, mogu ovi priati sta hoce...
Ruske pod'uzne muhe... Ali Francuska dostavlja, jedni od najvecih medju zapdnim zemljama, mogu ovi priati sta hoce...
dovoljno cete se vi brzo poceti sutati sa bricsom, ne morate ukrajini davati nista.