Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao jao, uzmite ovo, uzmite ono. Sta je vama ljudi, napustite ovaj lanac puhanja, virus ce mutirati za koji mjesec i nema ga, organizmi ce se naviknuti, ali ovdje opet one stare babske price, nemoj ovo, neces vise rasti i slicne gluposti. Najveci virus o kojem bi trebali razmisljati je HIV,a koji se sada zbog ove korone, usao u oblik njezne bolesti od koje niko vise nije bolestan.
Ljudi, uzimajte deksametazon. Otac mi je imao koronu, stariji covjek, bio je u stanju za bolnice ali je mama od kolega sa posla uzela deksametazon i sutra dan se preporodio, kao nov skoro.
@kenomax To je opasno,kortikosteroid
Sve je laz
Lijek se zove deksametazon i kad sam ga trazio u apoteku kazu da ga nema mada ga krka proizvodi, smece od drzave nista za zivot ovdje nema.
Nije isto tocilizumab ili sarilumab se daju povrh dekastamezona. Ali obrati pažnju da smanjuju smrtnost samo za četvrtinu.
Prst u pakas naucno dokazan lijek hihiiiiii
List kupusa na koljeno umocen u sodu bikarbonu.
Kakva handrmolja, sutra ce reci bijeli luk Ispod paxuha “bi mogao” lijeciti ljude od korone
A sta ce spasiti zivot pacijentima sa ostalim bolestima koje se ne lijece ?? Zasto je mamografija na cekanju?
Rasol je isto popularan.