Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne volim kukavice, sve same Forte ;)
Btw. cim se SAD pocnu povlaciti iz Evrope, komplet kontinent ce mahati bijelim zastavicama, prvi Francuzi i Njemci, vidjet cete ;)
Forto je zdusio odmah nakon 1. marta 1992 tj referenduma. Ko biva vi ginite, ovo nije moj rat a danas nam uvaljuje s UK-om razne agende jer svojih ideja i nemaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako vas napadne rusija---to bi bio čist dokaz-FAŠIZMA--nama u evropi ne trebaju fašisti-želimo normalan život
Prvo Rusija će na Poljsku, pa na Finsku, pa na Švedsku, pa sad Latviju, vise od muke ne znaju sta ce. Ono kad ti sve fore izlape i ti uradis onu "kaziprstom u prsa, pa u nos"...
Nemojte se braniti, bjezite
"Litvanija ima ozbiljan strah od Rusije" Koliko se sjecam, kod nas se nije nikad govorilo imam strah, nego strah me je. Da nije ovo slucajno prevedeno?
I kod nas, komsije i susjedi idu prvi.
Pa gdje cete u p.m.???
malo im karta nije u redu...
....ukapirali Litvanci da ce NATO da se raspadne.
Sve će doći na naplatu svima.
Tek sad će vas Rusi napast i ako nisu mislili... tako im mozak funkcioniše.
Šta za svaki slučaj, laju na ruskim granicama i ispaljuju otrovne izjave od početka sukoba, zabranjuju ruski jezik, vozila sa ruskim tablicama ne mogu da prelaze granicu, pozivaju NATO da se uključi u sukob da je obrnuta situacija i da tako rade SAD na njihovim granicama, pregazili bi ih Ameri davnih dana
Eto da se i ja jednom složim sa tobom, a to da su SAD jedina svjetska sila sa kojom nema igre kao sa tamo nekom Rusijom koja je umislila da je Amerika.
Lako je vama napraviti taj plan ajde da ga naprave kinezi
Bolesnici
Nekakav Alić iz Mostara na televiziji je nesto govorio klix ne dopusta njegove rijeci da napisem klixe de malo o tome