Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nama kazu vjera to u svoja 4 zida a pazi njih u skole postere
Prije toga u lektire uvedite Luciferova pisma sa Zemlje od Marka Tvena.
Pradeda Yeshua ili kako ga prekrstise u ISUS, rekao bi im, Shalom aleichem! Kao sto nam BIBLIJA svjedoci u ovan, glava 20:21. A Isus im reche opet: Mir vam; kao shto Otats posla mene, i a shaem vas.
Ova druga zapovijed kaze da Bog kaznjava grijehe otaca na djeci do 3. i 4. koljena, a koliko se sjecam, u Bibliji procitah ovo!? Sad ne znam sta, ko, gdje, kako?! Ezekiel 18:20 Duša koja griješi, ona će umrijeti. Neće sin sa sobom nositi krivicu oca, niti će otac sa sobom nositi krivnju sina. Pravednost pravednika bit će na njemu i zloća bezbožnika bit će na njemu.
Kakva malogradjanshtina.
Uvazeni, utihnite GLAZBU dok razgovaramo! Ako nam mozete elaborirati, sto je to GRADJASHTINA? GLAZBALA, izopacenost, escajg, duhovno siromastvo, dajte nam elaBORITAti! Bok!
sve demokratske zemlje zapada postaju sve sekularnije i sekularnije uvijek su i bile
Kamo sreće da se drže bar jedne zapovjedi!? Da li gledanje uživo genocida u Gazi pokriva jedan od ovih Zapovjedi??
6. NE UBIJ, - Oprosti im BOZE, ne znaju sta rade!
da ovo urade u ZDK sa islamskim sartima, tacno bi nam SAD dosle donijeti malo demokratije... dupli standardi i ljudska prava samo za bijelog krscana i jevreja. svaka druga kombinacija je zapadu neprihvatljiva ali ce ih nametnuti svima drugima.
BRAVO
To je taj 'zapadni sekularizam'
Nije, nego katolički fundamentalizam. Vjerski fanatizam i slično.
Bljak
I ovi krenuli unazad
E svasta
Seljakluk teki, gori nego kod nas.
Jel to ona sekuarna drzava u kojoj se jos zaklinje na Bibliju i na koju mi treba da se ugledamo?Kod nas reis ni za Bajram ne moze da se oglasi da ga ne napadnu svi redom,a kamoli da prokomentarise nesto drugo.
Reis je dokazano nesposoban. Niko ga ne bi napao da je pametniji ta, ali nije.
Sposoban i pametan bi bio da je u sluzbi Trojke,pretpostavljam.Kao sto su bili pametni oni u Srboslaviji koji su bili ikebane koje nisu smjele da pisnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)