Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da Amerikanci ne cuju, odmah ce zelembacu narediti ofanzivu- da izgubi jos mladih ljudi i da bude teze da rat stane. Btw pisem ovo sa alipasinog i iskustva, znam kako smo se mi oslobodili neprijatelja i izborili za slobodu, da bi nasi zelembaci imali svadbe od milion. A mladi na mezarju.
mi nismo imali Zelenskog, mii smo imali Aliju. Ogromna razlika. Ukrajina će pobijediti agresora.
Sad imas neunistivu ratkovu plocu i 500 m dugu trobojku..
Rusi su imali 2 uslova vezana za Ukrajinu. Da se autonomija da Donbasu I da Ukrajina ne udje u NATO! Ukrajina je i dalje forsirala priču sa NATO. Plus prije ulaska Rusa u rat, Ukrajinske vojska je intervenisala svakodnevno u Donbasu. Tamo se vode borbe godinama, to nije krenulo samo od 24 feb. Ovo je bio propust EU, rat se je MORAO sprijeciti! Bolje ispostovati ova 2 (kakva god da su) uslova, nego imati krvolocan rat koji vodi ka III Svijetskom! Zadnje sto treba jeste sukob Rusije I NATO-a
Hajde to objasni debilima. Ratova je uvijek bilo, ali ovo je najgluplji i najbespotrebniji rat za koji ja znam. Ali gladna USA zvijer nema milosti. Nakon sto su unistili par vecih drzava zinula straznjica pa krenuli na Rusiju! Kakve budale!
Macron i Scholz igraju istu igru koju su igrali i sa nama: mora se pustiti da pobijede rusi da onda mogu da upravljaju krnjom Ukrajinom. I mi smo dobili "ugovor" sa Natom. Eto Bosne sad, mir, prosperitet i blagostanje. A prijetili bombardiranjem kad je Atif bio pred Banja lukom, nije se smjelo pobijediti i tačka. E tako će i Ukrajina.
Dobro jutro debili. Ja govorim o ovome od pocetka rata. Haman se polako shvaca da Rusiju nece lako baciti na koljena. Ali neka, nemoj Zelenski! Sta ces sad pregovararati na pragu pobjede. Rusi i jos malo, gotovi... eno BBC o tome prica ima 7 mjeseci.
Macron i Solz znaju tacno da Zelenski o mirovnim pregovorima prvo razgovara sa SAD. Jer na SAD ceka i Putin, a ne na ovu dvojicu komicara
Veliko cudo . Pa ovi su od pocetka zatvarali oci na rusku agresiju I tako reci potajno zeleli da rusi to obave na brzinu kako bi nastavili zajedno da suzbijaju americki uticaj u Evropi . Ko je stvorio Putinovu Rusiju ? Evropa . Dakle najgori su ovakvi tzv prijatelji Koji ti rade iza ledja
Kakvu crni pregovori? Sve dok se Rusija ne ocisti od fasista, nema pregovora. Takodjer navijam na to da se Izraelci koji vode porijeklo iz Rusije konacno vrate tamo odakle ih je Staljin protjerao i preuzmu Kremlj
Pa ovako su i nama govorili dok nas je USA hrabrila, pa ispade da su ovi "skeptici" daleko više bili relaniji za ono što nam se spremalo 30 godina iza rata.
Kako ce vas zapad prevariti da samo znate. Posle mirovnoga tek nastaje nemir. Bolje vam je neka bace Atomsku na vas nego da vam zapad instalira nekoga Dodika koji cem vam decenijama prijetiti vama i vasoj djeci.
Smrt kreatorima Daytona i organizatorima Srbebrenice. Zivio Putin zivio Kadirov zivila Atomska.
Kad rusi budu ušli u dojcland i francusku pregovarajte vi iskusni ste zelenski je previše zelen.
Godinu dana rata, agresije, najveći sukob na tlu Evrope od drugog svijetskog rata. Dje su video dokazi? Pola materijala dokazano kao lazirano ili iz drugih sukoba. Šta se dešava? Je li ovo rat ili?
Reko snoŠnjo Ukrajina pobjeduje sta ce im pregovori sila Amerike sve tamani ....
Po istim principom moze se povratiti Kninska Krajina. Prijeteci Atomskom zapad bi natjerao Hrvate da potpisu mirovni sporazum i poklone Rusima Knin ko djelo deeskalacije i mogucnosti nuklearnoga rata. Znaju Rusi posle Krima dobro da im zapad ispunjaje zelje. Ne isplati se na Balkanu biti protiv Rusije.
Ne potpisuj Zelensky. Za 20 godina ce ti govoriti da ste sami ubijali. Ne staj dok ih ne potjeras preko izvora
Ova dvojica skidaca gaca su nebitni, sve dok Ameri salju opremu rusi ce se pretvarsti u gnojivo za suncokrete.
Niste vi Francuzi vjerovali ni da Hitler moze uci u Pariz. Ukrajina ce vratiti Krim, sve ostalo je besmisleno u 21.vijeku. Teroristickoj drzavi nije mjesto nigdje na svijetu, a najmanje na Krimu!
@opetkerlajavi Nema potrebe ulaziti u raspravu sa rusofilskim oblikom zivota s koeficijentom inteligencije ravnom prosjeku IQ stanara zooloskog vrta.