Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto ubijaju nedužan palestinski narod ako ga ne predstavljaju? Spriječi genocid.
Historija ce zapamtiti i jednog i drugog kao pudlice cionista.
E, moj Abase, s kim se ti sastaješ? Čovjekom koji dan ranije podržava ubijanje palestinaca.
Tacno tako, isto tako teroristicka vojska Izraela ne predstavlja Izrael.
Jesul ova djeca Hamas mamu vam cionističku lažljivu, poganu?! https://t.me/eyeonpal/4705
Grodzoni izgleda da ste dzaba krecili. 😂😂😂😂😂
A evo i patuljak babojebac ima nešto da kaže. Ma bitan si ko semafor u gta.
Makron je dvolična ličnost da mu nema ravnog.
Nakon Hamasovog pokolja izašli Jevreji na ulice evropskih gradova. S druge strane ovi što su za Palestince, rugaju im se, smiju, provociraju. Zašto se i sada ne smiju? Zašto sada oni plaču? Kada shvatite da niste ništa bolji od njih možda pronađete put do Boga. Ovako, proklinjete, kmečite, zazivajte - On ne želi ni da vas vidi ni da vas čuje
Ma to je arapska suplja prica…kakva drzava i sloboda.to su antisemiti fasisti i teroristi koji se bore za islamsku drzavu isto ko i ovi groodzoni
Hamas predatavlja Palestinu dijelom, isto kao što i ti predstavljaš EU, dijelom. Nemoj lagati ljudima
Ma i ovaj Abas moze kakiti ,gdje ce ovog idiota uopce primati i razgovarati on je gori od bajdena i ostalih neprijatelja.
Tako je i SDA ne predstavlja Bosnu⚜️
Svi vi koji smatrate da je ono što je učinio Hamas kojeg je naoružao, istrenirao i napuckao Rus, za svoje ciljeve, SAMOODBRANA, glupi ste ko točilo, a bogme i pokvareni. Zapad sada pokušava smiriti ono što je moskovit potpalio. Možda da se sasvim izmaknu i puste Izraelce... Bez USA bi do sada imali kopnenu invaziju na Gazu.
Nesmiju oni ni napast dok ne dodje još amerikanaca da ih štiti
Ubili su 2000 djece Hamasove
Hamas je PLO...tko da brani Palestinu!!??
Biden drveni lutak, kreten, Amerika i svijet pali na ispitu, čovječnstvo ide u sopstveni nestanak, danas Palestinci, sutra ko zna ko, debili drže planetu. Izralasko vođstvo mora da odgovara za zločine, nema tog Hamasa ni opravdanja za ovo.