Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo i mi madjionocara, zove se Asim. Posaljes mu poruku na broj i magicno se sve rijesi
Mađarsku oporbu čine komunisti, krajnja desnica, konzervativni otpadnici koje Orban ne želi, socialdemokrati, liberali, zeleni ljevičari i zeleni liberali. Nije ni čudo da ovog mađarskog kandidata oporbe zovu Harry Potter. Nacistički jobbik i stranke ljevice je ujedinio u cilju rušenja Orbana, cirkus! Od takvih izopačenih političkih saveze se ništa dobro ne može izroditi za Mađarsku.
Karacsony je prije radio u agenciji za istraživanje javnog mnijenja te je obavljao funkciju profesora. Dakle, kao i svi zeleni, lik je parazit koji nikada ništa u životu nije stvorio, financiraju ga soroševe i njemačke zelene fondacije, te je metodologiju borbe za vlast pokupio od aktivista i pisca Saula Alinskoga. Njegova knjiga Pravila za Radikale je biblija svih zelenih pokreta. Taj manipulatorski aktivizam prolazi samo u centraliziranim sredinama gdje dominira javni i strani sektor.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav retardiran naslov hahaha.
@palmyra Ja i?
Prikazivanjem Orbana kao Voldemorta, očigledna je namjera u oblikovanju javnog mnijenja..
ma Orban je masina... coek protjero i zabranio sve Soroseve banke iz zemlje, ni jedan im migrant nije usao u zemlju, zabranjuje LQTB itd.... zasto bi ga skidali sa vlasti, da Jevreji mogu preuzeti i nametnut svoju "demokratiju"
Ni nalik na Harry Pottera, al' eto nek' se nešto piše.
Radi se samo o kandidaturi ali opozicija rusi vlast zato sto to neki hinjo bosnjo novinarcic zeli. Koji ste vi licemjeri. Kad ce bosnjo navijati da saudijska arabija turska i slicne zamlje budu gradjanske sekularne drzave.
U cijeloj Evropi nekakve promjene ili na bolje ili na gore,amo kod nas vijerni"konstitutivni" biraju svoje poglavice vec trideset godina za redom..eto mi pametni,a dugi budalle..
sovinistima je mjesto u zatvorima a ne na celu drzava
Kad gledam ove face, Mileta, Orbana, Vucica, nesto kontam bila bi dobra ideja umjesto albuma fudbalera i timova, ove njuske da se skupljaju.
Srpska manje vrijedna vlaška krmad na aparatima, mrze sve sto je normalno...
blablabla "soros" blablabla "zapad, blablabla. cinjenica je da su zeleni najebliski terenu i koji kapiraju izazove. Zeleni nisu politika, vec struka, al haj ti to objasni krezavom fasistu iz Pala, iz Listica ili Zukica. lp
Hobit Orban
Trump pao, Orban pada, Erdoan pada (gradonacelnik Istanbula vodi, lira pada), HDZ pada (slag na tortu s zelenima u ZG), Dodik pada (umjesto koga, ko ce ga znati toliko je zatvorena vukoje*ina tkz rs), Le Pen nikad dobit nece u Fr. Da li je pocetak kraja vladavine krezavo-neobrazovani fasistima?
da se nadamo. dosta je i njih vise.
@gooUser1605174101 Jesi li ti na Putinovom platnom spisku? Meni se cini da jesi.
Ovaj lici na Vucica
@Donaldinho20a75 to mje adjarski Vucko
E cuj Harry Potter
samo zeleni rođo
Неразумем, шта се Сарајево тиче ко је у Мађарској на власти. Када би питали људе у Бихаћу и Великој Кладуши шта мисле о Орбану сви би се сложили са њим.