Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaog nece EU podrzati niti pod razno
Ko će bojkovat niđe veze.. Države imenuju i tačka..
Svjesno nam Mad jare uvaljuju, i ovog i onog komandanta Eufora, ne valja nikako
Vidis da ih ne ubacuju nego je EU protiv i pokusava da to sprijeci. Citate li vi sd0 butine ista pariz erasi
Mađarska je po svim parametrima zalutala u EU. Ovaj može širiti samo BRICS.
Neka fala, ne treba nam on.
Madjari koriste Vehabije kao slika prilika da su svi Muslimani u Bosni takvi a Vehabija sve ukupno u Bosni 20.000 tj od 1.700.000 to je nesto vise 1%. Vrlo je bitno da nas tradicionalni Hanefijski Islam sto vise propagiramo u etar i da kazemo da ovo sto je ubaceno tih 1% iz Saudijske Arabije nemaju veze sa nasim Islamom pun postovanja prema drugima i drugcijim.
Mađarska se najviše zalaže da sve zemlje Balkana odmah uđu u EU, bez reformi, kako bi Orban imao malo više jarana poput Dodika, Vučića, Mijatovića, Šešelja, Čovića...
Fakat ovi zaboravili 90 god. Pa na Gušica pijaci prodavali razglednice. Vratiti treba gdje su i bili.