Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vrijeme živopisnih pajaca, koji vode poltiku u maniri uličnih razbojnika ili internet botova. Red vrištećih parola, red prijetnji, red nasilja; sve to služi da zaslijepi publiku i spriječi razmišljanje. Recept za kolektivnu propast.
Ne postoje dokazi da je ovaj Maduro završio i srednju školu. Izgubio izbore i poturio neke fejk rezultate i još 6 godina će im piti krv, a već 12 je na vlasti. Ali sve možeš opravdati tako što kažeš Amerika hoće da me sruši.
Mozda je tako, a mozda je posteno dobio izbore a ovi ga napadaju jer im nije po volji, ne mozemo mi to znati, a da bi bio predsjednik bilo koje drzave ne moras zavrsit skolu, trebas dobiti glasove, nije to oglas za posao gdje se navodi uslovi da moras imati to, to i to
Maduro bio kamiondzija ,