Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U EU ima pametnih ljudi ali ovaj Borrell , ka da ga je SDA izabrala , 👉😖
U 2024 ceka nas rat Kine i Taiwana. Kina je pred ekonomskim slomom, stopa nezaposlenosti mladih je preko 25%, unutarnji dug, nenaplativ citavih 17.000 milijardi dolara . Nemaju vise , zbog krize prekomjerne izgradnje stanova na cemu nabijati BDP. Sat otkucata, sto bi rekao Biden.
Zanimljivo da ruska ekonomija biljezi ogroman rast, stopa nezaposlenosti zbog rata je pala na rekordno niske cifre a rast BDP uveliko nadmasuje bilo koju EU drzavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne znam šta je pogrešno rekao u vezi nogometašica koje uče da.budu dobre kao nogometaši. Pa prvakinje svijeta su izgubile utakmicu od kadeta nekog žnj kluba. Toliko o tome.
I dislajkovi. Znaci sutra ce nas poceti uvjeravati da je nebo u duginim bojama, i neces smjeti reci da je plavo.
dok magazin politico iostali magazini i tv kuce slobodno iznose svoje stavove u etnicki cistom(silom i genocidom ociscena teritorija)entitetu rs izglasan je verbalni delikt koji ustvari moze da vazi na teritoriji cijele BiH znaci nazad u diktaturu i to samo zbog jednog covjeka koji ne moze braniti svoja kriminalna djela ako narod slobodno govori sta on zapravo radi,svi znamo o kome je rijec!
Ima li ta Evropa više nekog lidera za kojeg se može reći da zna šta radi i da je koristan svom narodu kakva lakrdija
Evo ga zanijetio
Ima godina ko starac foco i sad ga uče pravila ahahahah evropski lideri
Zato postoji penzija....
Evo ovog što je osijedio a pamet nije steko ahahahaha