Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li to ona ista demokratija kao iz Gaze
Po pogledu se vidi da je prava europejka
Nisam jugonostalgičar! Bosna mojim venama teče ali ovo vidjesmo '90 na našim prostorima. Uvališe nam skupo izbore i demokratiju, baš da se izborimo i onda bi.....klaon.ica. Običnim ljudima je svejedno,živio u EU ili ne. Malo im treba da budu zadovoljni. Kako se kaže, hljeba i igara. EU ni sama ne zna kako dalje. Ogromna nesposobna administracija koja donosi sulude zakone!
Salamande, jel nam onda samo srpski svet preostaje? Dobar pokušaj! Nego ko nas bre zavadi?
Demokratija napadnuta jer ti gubis. Jos jedan nastimani referendum, hoce da nas ubijede da je na milione glasaca razlika u par stotina glasova, mozes mislit.
klasika, Ameri kupe svog igrača koji je onda zabavljeni time da eliminiše bilo kakvu opoziciju i nedaj bože Ruse a onda optužuju druge da rade isto. Zapravo Anglosaksonski tradicija
Nije napadnuta demokratija nego je napadnuta sloboda gradjana. Taj sistem kupi ti glas jednom i kad dodje na vlast gotovo je, sto si se pitao proslo je. Vise nikad ne moras glasati jer oni broje glasove.
Kod nas i Šmit potkopava demokratiju
Demokratski izbori znaće slobodu izbora. Budući da fukara ni.kada n.ije slob..odna nemamo ni slobodne izbore.
ovo su ti scenariji iz kojih nema povratka.. pitanje je dana kad ce raspad krenuti
Referendum baara bara... u drugom krugu bice isto bara bara. Sudbonosna bitka za Moldaviju i Gruziju ovog mjeseca
pa i jest iz CIA kuhinje, probali su to u Venecueli i Gruziji ali ne ide...