Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se razumijemo, Mali je jedna od 2-3 države sa muslimanskom većinom koje su bile protiv rezolucije o Srebrenici, I jedina sunitska, da se zna
Da Zapad ima mrvu pameti zavrnuo bi pipu svima koji simpatiziraju i podržavaju ruse. Neka im putin daje. Multipolarno
Ni,663 Rs f U j
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jer "mu" je ukinula pomoc, jesu li poceli ovi iz nepala i na klixu raditi, Mali je drzava, nije musko
Ipak, griješi, sve ovisi o "rodu" naziva države. Ako u rečenici koristiš naziv države, npr. Mozambik, nećeš reći "Mozambik podržava vojnu huntu, pa JOJ je Argentina uvela sankcije,". Upotrijebićeš "mu". Iran...
Moj mali je musko, vjeruj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sreća pa je mali sta bi svedjani da ima je veliki zaprijetio...
Franciska 4 drzava po zlatnim rezervama u svijetu nekih 2400 tona, broj rudnika 0. Mali broj rudnika zlata 24, zlatnim rezerve 0. Franciska je cijelo vrijeme placala pomoc u razvoju
Duži niz godina Zapad i Amerika podižu mržnju prema Islamu i tako je napala neke zemlje nalazeci razne izgovore. Nastave li ovako kao do sad nece Mali biti jedina država koja im zatvori vrata.
Nisu glasali za rezoluciju o genocidu, ko koga ovde mrzi:)
Glasanje je bilo ali morao si primjetiti tu se najmanje gledalo zašta se glasalo bila je pozadina. Gaza tolika djeca stradala, Ukraina, Rusija, sva dešavanja ranije jednostavno mnoge zemlje su šutile i tako poslale Americi poruku dosta s tom politikom i silom. Rusi su preko Srbije i drugih svojih vršile i placale zemljama za suzdržan glas, tako da se dobije privid slabljenja Američkog uticaja u svijetu.
Ne smeta Švedskoj to što podržavaju Rusiju nego što su preuzeli vlast od Al-Kaide i separatista koji su zapadna tvorevina.
Cuj mali, a vidi mu brade
Sta kaze Tajci, moj Mali je opasan..
Sve mi uzmi samo sadaku ne diraj
to kao Bosna dobiva milijarde pomoci a prica je kako nas svijet pokrade
Ne podrzavam vojnu huntu ali je i to bolje od terorista s druge strane. Ne znam sta bi celnici ovih drzava trebali napraviti? Zapadne drzave vracaju vojnike a Ukrajinci se javno hvale kako su njihove obavjestajne informacije dovele do smrti Malijskih vojnika i Rusa. Sta bi vi napravili?
Samo Mali more i zdra'o
Mali s Bistrika?
Pa svi bi dzaba para. Cccc
ko je taj mali? ima li ime i prezime? đe izlazi?
A sta je s nama velikima?