Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vijesti iz 2058. godine: Marine Le Pen, koja je upravo napuinila 114 godina, izjavila je da na sljedećim izborima ona i francuski narod "sigurno pobjeđuju".
@Identolog Imaju i francuzi svoju Željku Cvijanović.
Ljepotica
Idi stara pitu savijaj
ne zna
hahahahha dodik o otcjepljenju ova o pobjedi ...godinama unazad hahha
pade i kod njih sda
Osjećaj skanjapr po nacistima - neprocjenjivo.
vasa pobjeda je kad se ameri ponovo iskrcaju na normandiji , do tad , mahanje...
Bhrt i eurosong su bitnije, nego ta cinjenica da je armija druge zemlje bez probleme i bez protesta unisla u svojoj drzavi. IQ is not definied, error error error
KI voli desnicare i agresiju
A u Konjicu mačka pojela givikt od 5 kila
Zapadna Hercegovina na aparatima
Dok ti ne odeš
Ovo mora biti opomena svim naprednim ljudima Evrope da moraju izaci na glasanje jer desnica ne valja nigdje sto se upravo pokazuje.To su ljudi za kameno doba,sa time da ljevica mora da poradi na sebi i da pokaze malo vise socialnost,moralnost i sve ono sto prati normalan ljudski rod.
Le kme
Francuzi se uplasili vecih poreza i kasnijeg odlaska u penziju a dozlogrdilo im stanje sa inžinjerima i doktorima. U marsej više ni policajac ne smije uci.
Ti možeš pobijediti na nekom drugom desničarskom izmišljenom svijetu.
Naljutili ste bakicu. Ako nekada i pobijedite ti tada nećeš postojati. Nikako mi se ne dopada to tvoje bljedilo.
Obrali ste bostan sto se kod nas kaze