Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad desničari svijetu nisu donijeli napredak. Uglavnom se iza glasnog ekstrema krije lični interes i interes užeg kruga ljudi.
I koliko moraš biti tup da daš glas desničaru ili priželjkuješ da dobije vlast, a znaš u prošlosti šta je bilo kad god su oni imali vlast.
Skontali desnicari da i u 21 vijeku narod uglavnom nema sreće u razmišljanju te da imaju ogromnu bazu svojih glasača koje daju vunu. A u pozadini je borba samo za njihov interes a ne tog naroda.
Ovi desnicari bas mnogo vole domovinu i Boga... jedino pare vole malo vise ali inace bas bas mnogo.
Ovakvi su svi ,ja desnicari ja ljevicari.
U svim drzavama je isto - najveci lopovi su oni koji se kriju iza patriotizma i religije
Potpisujem !
Dokazan recept za brzo bogaćenje: nacionalizam i ljudske emocije.
Fašiste, bilo gdje da su treba iza rešetaka. Pod hitno.
Preposteni,tradicionalni desnicari
Tipčno desničari?
Bravo
Radikalizam i desnicu treba iskorjeniti
Čuj po uzoru Trumpa da će to prikazati kao politički progon. Pa više svaka osoba na ovoj planeti zna da su Trumpa politički progonili. Šta je ono bilo sa ruskim uplitanjem na izbore gdje su Trumpova dvije godine progonili? Šta je ono bilo sa tim? Ispostavilo se da je bila čista laž. Ili sa tajnim dokumentima koje je navodno Trump držao kod sebe u ladici. Sud presudio da nije ništa kriv Pokušali ga dva puta ubiti. Lijevičari pobiše pola Palestine i pola Ukrajine
shshshsh
Desničari, gdje god da su na vlasti, nikad nisu pravili razumnu politiku. Samo korupcija, haos i polemika.
Desnicari su bez ideje na mrznji naroda stvaraju bogasto
Znaci nisu se odlucoli na atentat u ovom slucaju kao na Ficu ili trampa.
Ojačala mnogo, ide pakovanje robije...
Oh Marine si tu savais Tout le mal que l'on me fait Oh Marine si je pouvais Dans tes bras nus me reposer