Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota ako neodustane
SAD ce ponovo dobiju lika za predsednika koji nosi periku, a divi se Putinu :)
Ako je mogao Haris Silajdzic da bude predsjednik svojevremeno moze i Biden. Biden i ovako star i usporen djeluje ko mladic u usporedbi sa Harisom nekad. Lik bi potrosio emisiju dok sastavi recenicu.
Sad sam nesto naucio, sintagmu `medijski bastion Demokrata`. Rezimski tabloidi, mediji pod kontrolom......rezimski mediji, to je izgleda rezervisano za nekog drugog mada....svidja mi se `medijski bastion demokrata`. Vrlo inventivno, mastovito.
Doslo je vrijeme za prvu crnu zenu na mjestu Predsjednika USA. Go Kamala Harris.
Je li onaj Kennedy još uvijek nezavisni kandidat? Neka demokrate svojim biračima kažu da glasaju za njega?
Umjesto njega uvaliti nekoga starijeg pametnijeg od 94 godine... ovdje u USA su svi zgrozeni sto imaju 2 covjeka starca... ni Trump nista bolji nije od Bidena
Zamijenit će ga Obamina supruga. Prva žena u historiji Amerike. Ima jaku struju da nju poguraju.
Zena?
Misliš Majkl Obama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mescini ovo bi moglo da znaci kraj rata u Ukraijini i (joj vece) sranje na Bliskom istoku. To Doni, znali smo da ces se vratiti na scenu, vrlo nepravedno je to sve bilo.
Sramota ako neodustane
Sramota ako neodustane