Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se u*ereš od straha čega sve ima, hej zamisli sjediš sa porodicom u parku i neki tamo bolesnik priđe i uništi ti život
jedina prednost BiH naspram zapada je sto se ove teske budalastine rjedje desavaju kod nas
Nevjerojatno da ovako nešto postoji, lik skuho kafu kod kuće nosio kroz park pljusnuo po bebi i pobjego. Nema razloga zašto jednostavno to mu je biula želja.
K yn seik mozak, svega se nagledaš na liveleaku, bestgore, leaked realityu
Ako ovaj na slici ima 33 godine ja onda imam 9
kod nas tako politicari vrelim ur. inom zaljevaju ljude, i niko ih ne trazi. narod ih cak sta vise brani
Hjoooo ove umjetne inteligencije majko mila pa ne mogu ništa napisati a da nije govor mržnje bukvalno ništa
Nije to umjetna itelegnecija to je samo filter rijeci koji funkcionise jako loše
Dosta interneta za danas....
dozivotna
Tenkre
Nevezano za ovaj slučaj, ali u Kini ovakvi slučajevi napada na djecu nisu rijetki. Zbog dogogodišnje politike 1 djeteta u kombinaciji s preferencijom muške djece, mnogi srednjovječni muskarci su ostali bez ženidbe. To je problem jer tamo ne postoji siguran penzioni sistem, a kulturološki na muškom potomku je obaveza skrbi za roditelje kada ostare. Ukratko, ostarjeli tipovi znaju da ih čeka bijeda i starost na ulici i od ljubomore napadnu tuđe dijete.
Žuti?
Pazi te se Kin..a .
kako da zumiram ga?
Google; Upscale image for free, i imas HD sliku
Stvarno strašno, uvrnuto i neobjašnjivo.